Ο Παπαγιάννης, ο Παναθηναϊκός και η ελληνική «αποικία» του Ιτούδη

Ο Παπαγιάννης, ο Παναθηναϊκός και η ελληνική «αποικία» του Ιτούδη

Ο Γιώργος Παπαγιάννης ολοκληρώνει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό, μιλάει για να ανανεώσει, όμως τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για το μέλλον του.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μένει ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό, καθώς ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του, όμως είναι σε συζητήσεις με την πλευρά των πράσινων.

Ο Έλληνας σέντερ δεν έχει υπογράψει το παραμικρό και θα περιμένει να ολοκληρωθεί η σεζόν για να αποφασίσει, με τον Παναθηναϊκό και τον Εργκίν Αταμάν, δεδομένα να θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ του.

Οι ομάδες που θα ήθελαν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον 26χρονο σέντερ είναι πάρα πολλές σε όλη την Ευρώπη. Μάλιστα μία από αυτές φαίνεται να έχει ήδη επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της για τον Παπαγιάννη και αυτή είναι η Φενέρμπαχτσε.

Όπως φαίνεται ο Δημήτρης Ιτούδης θέλει να μεγαλώσει την ελληνική αποικία στην Κωνσταντινούπολη και να προσθέσει τον ψηλό του Παναθηναϊκού στο ρόστερ της ομάδας του. Η Φενέρ δεν έχει φτάσει καν σε σημείο να επικοινωνήσει με την πλευρά του Παπαγιάννη, όμως στην Τουρκία λένε ότι είναι ο διακαής πόθος του Δημήτρη Ιτούδη, που θέλει να μεγαλώσει τον ελληνικό κορμό της ομάδας του.

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν σε περίπου ένα μήνα, με τον Παναθηναϊκό να έχει τον πρώτο λόγο, αφού θα είναι η πρώτη ομάδα που θα μιλήσει ο παίκτης, ενώ εν συνεχεία αν δεν τα βρουν αναμένεται χαμός στη Euroleague για την υπογραφή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ