Λος Άντζελες καλεί Αντετοκούνμπο: «Εκεί θα παίζει ο Γιάννης απο το 2025»

Λος Άντζελες καλεί Αντετοκούνμπο: «Εκεί θα παίζει ο Γιάννης απο το 2025»

Νέα σενάρια για το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον μαγικό κόσμο του NBA.

Η κατάσταση στο εσωτερικό των Μπακς και ο πρόωρος εφετινός αποκλεισμός στα playoffs, δεν αποκλείεται να βάλουν σε σκέψεις τον Ελληνα σούπερ σταρ.

Διαβάστε επίσης: Η mission impossible αποστολή του Παναθηναϊκού στο Champions League: Κλείδωσαν οι υποψήφιοι αντίπαλοι των Πράσινων και…

Μάλιστα, παράγοντας του NBA που μίλησε στον δημοσιογράφο, Λάντον Μπιούφορντ, θέλησε να πάει ένα βήμα παρακάτω την κουβέντα, παραθέτοντας πιθανούς προορισμούς του Γιάννη για το καλοκαίρι του 2025.

Οπως τόνισε ο παράγοντας της Λίγκας, ο Ελληνας σούπερ σταρ θα μπορούσε να μετακομίσει τόσο στο Λος Αντζελες, όσο και στο Σαν Φρανσίσκο για λογαριασμό των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Ο Γιάννης έχει ήδη ένα πρωτάθλημα, δεν χρωστάει τίποτα στο Μιλγουόκι, είναι παγκόσμιο brand. Και αν αποφασίσει να αφήσει το Μιλγουόκι, οι τρεις ομάδες που θα μπορούσε να εξετάσει χωρίς συγκεκριμένη σειρά, είναι οι Λος Άντζελες Κλίπερς, οι Λος Άντζελες Λέικερς και οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς», δήλωσε ο αξιωματούχος που προτίμησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

«Μπορείτε να φανταστείτε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παίζει με τον Στεφ Κάρι στο τέλος της καριέρας του; Μπορείτε να φανταστείτε τον Γιάννη να παίζει στο Intuit Dome με τους Clippers, τον Στιβ Μπάλμερ και όλα όσα μπορεί να προσφέρει;», αναρωτήθηκε, υποστηρίζοντας πως πιθανότατα θα αποχωρήσει το 2025 από το Μιλγουόκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ