Η mission impossible αποστολή του Παναθηναϊκού στο Champions League: Κλείδωσαν οι υποψήφιοι αντίπαλοι των Πράσινων και…

Η mission impossible αποστολή του Παναθηναϊκού στο Champions League: Κλείδωσαν οι υποψήφιοι αντίπαλοι των Πράσινων και…

Υψηλά τα εμπόδια για τον Παναθηναϊκό στον δρόμο για τα... αστέρια.

Το παζλ των πιθανών αντιπάλων του Παναθηναϊκού σε περίπτωση που καταφέρει να προκριθεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League συμπληρώθηκε μετά και την ολοκλήρωση της σημερινής αγωνιστικής στο ολλανδικό πρωτάθλημα.

Βεβαίως για να βρεθεί εκεί η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα πρέπει πρώτα να επιβιώσει στον… πόλεμο του δεύτερου προκριματικού γύρου, αλλά όπως και να το κάνεις έχει σημασία ότι ξέρει πλέον λεπτομέρειες για αυτή την περιπέτεια που έρχεται. Μια ιστορία με πολύ μεγάλο συντελεστή δυσκολίας που προϊδεάζει ότι οι δευτεραθλητές θα πρέπει να κάνουν τη λέξη «υπέρβαση» αγαπημένης του μέσα στο καλοκαίρι αν θέλουν όντως κάτι μεγάλο που μπορεί να αλλάξει το μέλλον τους (και τις οικονομικές τους δυνατότητες).

Διαβάστε επίσης: Οι δύο κινήσεις που θα καθορίσουν τον σχεδιασμό του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν

Ποια είναι η διαδρομή; Στον δεύτερο προκριματικό θα βρουν απέναντι είτε τους δευτεραθλητές Βελγίου, είτε της Ουκρανίας. Τούτη την ώρα, σε ό,τι αφορά στον εκπρόσωπο της Ουκρανίας η θέση παίζεται ανάμεσα σε Ντνίπρο και Ζόρια Λουχάνσκ. Σε ό,τι αφορά εκείνον του Βελγίου, με μία μόλις αγωνιστική να παραμένει για το φινάλε, το πρωτάθλημα θα καταλήξει είτε στα χέρια της Άντβερπ είτε σε εκείνα της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, ενώ υποψήφια μπορεί να είναι και η Γκενκ.

Εφόσον το τριφύλλι καταφέρει να φτάσει ως τον τρίτο προκριματικό του Champions League, μαζί με άλλες επτά ομάδες θα διεκδικήσει την είσοδό του στα play offs. Η μία από αυτές θα προκύψει, όπως και ο Παναθηναϊκός, από τον δεύτερο προκριματικό. Από τις υπόλοιπες έξι, ήδη πέντε έχουν κλειδώσει την παρουσία τους στην κλήρωση. Αυτές είναι οι Ρέιντζερς, η Μπράγκα, η Αϊντχόφεν, η Μαρσέιγ και η Στουρμ Γκρατς. Απομένει μονάχα να ξεκαθαρίσει το τοπίο ως προς την ομάδα που θα τερματίσει δεύτερη στο πρωτάθλημα Σερβίας.

Άμεσο ενδιαφέρον για τον Παναθηναϊκό έχουν οι τέσσερις ομάδες από τις οποίες θα προκύψει ο αντίπαλός του. Οι τέσσερις, δηλαδή, σύλλογοι που στην κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρου θα βρεθούν στο ποτ των ισχυρών. Συγκεκριμένα, αυτές είναι οι Ρέιντζερς, η Μπράγκα, η Αϊντχόφεν και η Μαρσέιγ. Καταλαβαίνει ο καθένας λοιπόν πόσο δύσκολο είναι αυτό το εγχείρημα. Υπέρβαση αλλιώς όμως δεν γίνεται…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ