Έρχεται βαριά «καμπάνα» για Μοράντ

Έρχεται βαριά «καμπάνα» για Μοράντ

Ο Κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ, προανήγγειλε με δηλώσεις του πως η τιμωρία για τα συνεχόμενα παραπτώματα του Τζα Μοράντ, θα είναι βαριά.

Ο Τζα Μοράντ είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ΝΒΑ. Σούπερ σκόρερ, εκρηκτικός, με εντυπωσιακό επιτόπιο άλμα και πολύ θεαματικός. Οι προοπτικές του είναι για να γίνει ένας εκ των franchise player της Λίγκας. Ωστόσο η συμπεριφορά του εκτός παρκέ δημιουργεί πολύ σοβαρές αμφιβολίες.

Σε δύο διαφορετικά διαστήματα, ο Μοράντ εθεάθη σε βίντεο να επιδεικνύει το όπλο του, σε μια ταραγμένη εποχή σχετικά με την οπλοκατοχή στις ΗΠΑ και προκάλεσε μεγάλα προβλήματα στους Γκρίζλις αλλά και στην εικόνα όλης της Λίγκας. Η προσπάθεια απολογίας του ήταν τραγελαφική και πλέον αναμένεται η τιμωρία του παίκτη από τη Λίγκα.

Διαβάστε επίσης: Δώρα Παντέλη: Έβάλε μαγιό, πήγε για μπάνιο και με το σελφοκόνταρο έριξε το Instagram – Viral Βίντεο

Τιμωρία η οποία αναμένεται να είναι βαριά όπως άφησε να εννοηθεί ο Κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ, η οποία θα ανακοινωθεί μετά το τέλος της σειράς Τελικών, μεταξύ Νάγκετς και Χιτ:

«Το να κάνεις τέτοιου είδους πράξεις δεν συνάδει με την ασφάλεια για τα όπλα και δεν είναι το κατάλληλο μήνυμα για έναν παίκτη του ΝΒΑ, ειδικά στο επίπεδο του Τζα και αυτών που θα έπρεπε να στέλνει κάποιος με εκατομμύρια ακολούθους. Ειδικά μάλιστα όταν το μήνυμα αυτό επαναλαμβάνεται στα social media. Οπότε ναι, νομίζω πως δεδομένης της σοβαρότητας και της επανάληψης του περιστατικού, νιώθω αποκαρδιωμένος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ