Ριζικές αλλαγές στους Μπακς ενόψει της νέας σεζόν

Ριζικές αλλαγές στους Μπακς ενόψει της νέας σεζόν

Οι Μιλγουόκι Μπακς, εκτός από νέο προπονητή, ετοιμάζουν και αρκετές αλλαγές στο επιτελείο που θα τον στελεχώσει.

Μια σεζόν που ξεκίνησε και εξελίχθηκε σπουδαία για τους Μπακς, έκλεισε άσχημα με τον πρόωρο αποκλεισμό στα playoffs από τους μετέπειτα φιναλίστ, Μαϊάμι Χιτ. Ο αποκλεισμός αυτός έφερε την άμεση απομάκρυνση του προπονητή της ομάδας, Μάικ Μπουντενχόλζερ, με τον Άντριαν Γκρίφιν μετά από αρκετό ψάξιμο να προκρίνεται ως ο ιδανικός αντικαταστάτης.

Ο νέος προπονητής των Μπακς μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί επίσημα, έχει όμως ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν, ψάχνοντας τους κατάλληλους παίκτες για να πλαισιώσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Διαβάστε επίσης: Σύγκρουση τρένων στην Ινδία: Τουλάχιστον 288 οι νεκροί, περίπου 850 οι τραυματίες – Πώς έγινε το δυστύχημα

Όπως αναφέρει το Athletic, η συμφωνία του Γκρίφιν με τους Μπακς είναι πολυετής και θα του αποφέρει ετησίως ένα ποσό που αγγίζει τα 4 εκατ. δολάρια. Ωστόσο τα Ελάφια θέλουν να πλαισιώσουν τον νέο προπονητή με τους κατάλληλους συνεργάτες.

Το front office των Μπακς λοιπόν τσεκάρει μια λίστα υποψηφίων για τις θέσεις αυτές, με τον εκ των υποψηφίων για πρώτο προπονητή, Τζέιμς Μπορέγκο και τον Τέρι Στοτς με θητεία στους Μπλέιζερς να είναι οι πιο… δυνατές υποψηφιότητες ως ώρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ