Τέσσερις ομάδες στα πόδια του Κρις Πολ

Τέσσερις ομάδες στα πόδια του Κρις Πολ

Ο Κρις Πολ κατά πάσα πιθανότητα θα μείνει ελεύθερος από τους Σανς και ήδη τέσσερις ομάδες φημολογούνται να τον έχουν ψηλά στη λίστα τους.

Ο Κρις Πολ είναι ένας από τους 4-5 καλύτερους γκαρντ της γενιάς του. Κάτι που έχει αποδείξει ότι αξίζει δικαιωματικά αν κοιτάξει κανείς την 17χρονη θητεία του στο NBA. Όλα ξεκίνησαν από τους Χόρνετς το 2005 για να συνεχίσουν κατά σειρά οι Λος Άντζελες Κλίπερς, Χιούστον Ρόκετς, Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, με την τελευταία τριετία να τον βρίσκει στους Φοίνιξ Σανς.

Μνημείο… σταθερότητας αφού έχει αγωνιστεί σε 1214 παιχνίδια regular season, όλα ως starter, μένοντας στο παρκέ για 23′ κατά μέσο όρο προσφέροντας 17.9 πόντους, 5.5 ριμπάουντ και 9.5 ασίστ. Η τελευταία του χρονιά στο Φοίνιξ ήταν πολλά υποσχόμενη, αφού ο Πολ μαζί με τους Μπούκερ και Ντουράντ έκαναν πολύ όμορφα πράγματα στο παρκέ, αλλά η πορεία τους σταμάτησε γρήγορα στον πρώτο γύρο των playoffs μένοντας εκτός από τους μετέπειτα πρωταθλητές, Νάγκετς με 4-2 νίκες.

Διαβάστε επίσης: Οι εκλεκτοί του Σπανούλη από την εγχώρια αγορά

Ο Πολ, αν και είχε μια καλή χρονιά, δείχνοντας πως τα 37 του χρόνια δεν αποτελούν εμπόδιο στο να βγάλει την ποιότητά του στο παρκέ, αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από το Φοίνιξ, μένοντας ελεύθερος. Αυτό όπως αναφέρει ο Άντριαν Βονιαρόφσκι, έχει ενεργοποιήσει αρκετές ομάδες που ψάχνουν για μια πολύ ποιοτική προσθήκη στα γκαρντ.

Ομάδες για κάθε γούστο, όπως οι Νιου Γιορκ Νικς, οι… πρώην Λος Άντζελες Κλίπερς, αλλά και δύο ομάδες που μπορούν να του δώσουν την απόλαυση του πρωταθλητισμού όπως οι Λέικερς των ΛεΜπρον και Ντέιβις και οι Γουόριορς των Κάρι, Τόμπσον και Γκριν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ