Ο Γκαλινάρι ενεργοποίησε την οψιόν στο συμβόλαιό του και μένει στους Σέλτικς

Ο Γκαλινάρι ενεργοποίησε την οψιόν στο συμβόλαιό του και μένει στους Σέλτικς

Επιστρέφει στους Μπόστον Σέλτικς για τη σεζόν 2023-24 ο βετεράνος Ιταλός.

Ο βετεράνος φόργουορντ Ντανίλο Γκαλινάρι ενεργοποίησε την οψιόν των 6,8 εκ. δολαρίων που είχε στο συμβόλαιό του και θα επιστρέψει στους Μπόστον Σέλτικς για τη σεζόν 2023/24, δήλωσε στο ESPN την Πέμπτη ο ατζέντης του, Μάικλ Τέλεμ της Excel Sports Management.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ»

Έχοντας σχεδόν ξεπεράσει πλήρως τη ρήξη χιαστού που υπέστη στο αριστερό γόνατο τον περασμένο Αύγουστο και που τον ανάγκασε να χάσει ολόκληρη τη φετινή σεζόν, ο Γκαλινάρι αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τους Σέλτικς τη φετινή χρονιά.

Ο Γκαλινάρι τραυματίστηκε παίζοντας με την Ιταλία στα προκριματικά της FIBA τον Αύγουστο. Είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο 13,3 εκατομμυρίων δολαρίων με τους Σέλτικς την περασμένη offseason, το οποίο περιελάμβανε player option για τη δεύτερη σεζόν.

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που ο Γκαλινάρι υπέστη ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο καθώς είχε τραυματιστεί επίσης τον Απρίλιο του 2013, που τον έκανε να χάσει τη σεζόν 2013/14.

Ο 34χρονος άσος, είχε μέσο όρο 11,7 πόντους ανά παιχνίδι με 38,1% στα τρίποντα για τους Ατλάντα Χοκς τη σεζόν 2021/22 ενώ σε 13 σεζόν στο ΝΒΑ, έχει 15,6 πόντους και 4,8 ριμπάουντ ανά παιχνίδι. Μάλιστα ι Γκαλινάρι έχει πετύχει 1.426 τρίποντα στην καριέρα του, που τον φέρνει στην πέμπτη θέση της σχετικής λίστας για παίκτες με ύψος 2,08μ. ή μεγαλύτερο, σύμφωνα με το ESPN Stats & Information.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ