Η απίστευτη θεωρία που οδήγησε τον Μπιλ στους Σανς και όχι στους Μπακς (pic)

Η απίστευτη θεωρία που οδήγησε τον Μπιλ στους Σανς και όχι στους Μπακς (pic)

Ο Μπράντλεϊ Μπιλ είναι πλέον στους Σανς, με ένα trade που πιθανότατα σχετίζεται με μία απίστευτη θεωρία... συνομωσίας και ενώ στο παιχνίδι της απόκτησής του είχαν μπει και οι Μπακς.

Ο Μπράντλεϊ Μπιλ βρίσκεται από χθες στους Σανς, ολοκληρώνοντας πιθανότατα το trade του καλοκαιριού για την ομάδα από το Φοίνιξ.

Ο ξαφνικός τρόπος με τον οποίο ολοκληρώθηκε το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει δημιουργήσει έκπληξη στο NBA, καθώς ο Μπιλ πολιορκούνταν από αρκετές ομάδες της λίγκας, πριν καταλήξει τελικά στο Φοίνιξ.

Διαβάστε επίσης: Τα δεδομένα για Κάνααν και η ανάρτηση του Αμερικανού που άναψε… φωτιές (pic)

Κοντά στον 30χρονο γκαρντ είχαν βρεθεί και οι Μπακς, που αναζητούν έναν δυνατό περιφερειακό παίκτη για να πλαισιώσει τον Χόλιντεϊ, αλλά και οι δευτεραθλητές του NBA, Μαϊάμι Χιτ, για να έχουν μία ακόμη δυνατή λύση για τη νέα σεζόν.

Ο «Big Panda», όπως τον αποκαλούν στην Αμερική, πλέον θα έχει την τύχη να αποτελέσει μέλος μία απίστευτης τριάδας, που συμπληρώνεται από τους Ντουράντ και Μπούκερ, με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο τρόπος που κατέληξε στους Σανς, φαίνεται να μην συνδέεται με απολύτως αγωνιστικά κριτήρια, στην προσπάθεια του Φοίνιξ για τον τίτλο. Έχει επικρατήσει στην κοινή γνώμη μία θεωρία, στην οποία ο ατζέντης του παίκτη, Μαρκ Μπαρτέλσταϊν, έκλεισε το deal με τους Σανς, αφού ο γιός του Τζος Μπαρτέλσταϊν είναι ο CEO της ομάδας της Δύσης. Μάλιστα το ακόμη πιο περίεργο είναι πως η μετακίνηση πραγματοποιήθηκε ανήμερα την γιορτή του πατέρα.

Ο Μπιλ είχε φέτος, σε μία κακή χρονιά για τους Ουάσιγκτον Γουίζαρντς που βρέθηκαν στην 11 θέση της Ανατολής, κατά μέσο όρο 23,2 πόντους, 5,4 ασίστ και 3,9 ριμπάουντ ανά αγώνα, με 50,4% στα σουτ, όντας ο μοναδικός που ξεχώρισε για την ομάδας της πρωτεύουσας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ