Δίνουν Πολ και Σάμετ για να φτιάξουν τριάδα φόβητρο οι Σανς

Δίνουν Πολ και Σάμετ για να φτιάξουν τριάδα φόβητρο οι Σανς

Οι Σανς είναι έτοιμοι να δώσουν δύο από τους γκαρντ τους για να φέρουν στο Φοίνιξ έναν σεσημασμένο σκόρερ που θα πλαισιώσει του Ντουράντ και Μπούκερ.

Η σεζόν στο ΝΒΑ έχει ολοκληρωθεί με τους Νάγκετς να κατακτούν το πρωτάθλημα, με το αγαπημένο… σπορ όλων των ομάδων να ξεκινά και επίσημα. Αυτό των trades!

Ανάμεσα στα πολλά ονόματα που ακούγονται καθημερινά, αυτό του franchise player των Ουάσιγκτον Γουίζαρντς, Μπράντλεϊ Μπιλ ξεχωρίζει. Η ομάδα της πρωτεύουσας των ΗΠΑ, σκοπεύει να παραχωρήσει τον Μπιλ για να γλιτώσει χώρο στο salary cap αλλά και για να κάνει κάποιου είδος rebuild μετά τις απανωτές αποτυχίες να μπει στα playoffs.

Διαβάστε επίσης: ΜακΚίσικ στο «10»: «Δεν θέλαμε να δείξουμε έλεος στον Παναθηναϊκό και το κατάλαβαν»

Πολλοί οι ενδιαφερόμενοι για τον 30χρονο γκαρντ, ο οποίος όμως κρατάει κατά κάποιον τρόπο την τύχη στα χέρια του αφού υπάρχει ειδικός όρος στο συμβόλαιό του να αρνηθεί κάποιο trade αν κρίνει πως δεν τον ικανοποιεί.

Ωστόσο όπως αναφέρει ο Κρις Χέινς, οι Μαϊάμι Χιτ και οι Φοίνιξ Σανς είναι σε πολύ καλό δρόμο για επίτευξη συμφωνίας, με τους Γουόριορς ωστόσο να καραδοκούν!

 

Οι Σανς όμως σύμφωνα με τον δημοσιογράφο έχουν διπλό πλεονέκτημα καθώς μπορούν να δώσουν τον Κρις Πολ και τον Λάντρι Σάμετ στους Γουίζαρντς, με τον πρώτο αν και 37 ετών, να είναι ακόμα από τους πιο επιδραστικούς playmekers της τελευταίας δεκαετίας και ο Σάμετ μια πολύ καλή λύση για βάθος στο ροτέισον.

Επίσης μπορούν να δελεάσουν τον Μπιλ να ενταχθεί σε ένα καλό ρόστερ μιας ομάδας που τερμάτισε 4η στη Δύση για την regular season, αλλά αποκλείστηκε από τους πρωταθλητές Νάγκετς στον πρώτο γύρο των playoffs και να φτιάξει μια ασυναγώνιστη επιθετικά τριάδα μαζί με τους Ντέβιν Μπούκερ και Κέβιν Ντουράντ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ