Ρόντμαν: «Αν ο Μπερντ έπαιζε σήμερα θα βρισκόταν στην Ευρώπη, καλύτερος ο Γιόκιτς»

Ρόντμαν: «Αν ο Μπερντ έπαιζε σήμερα θα βρισκόταν στην Ευρώπη, καλύτερος ο Γιόκιτς»

Αίσθηση προκάλεσε μια δήλωση του Ντένις Ρίντμαν σχετικά με τον Λάρι Μπερντ, με τον πρώην παίκτη των Μπουλς να βάζει στην κουβέντα και τον Νίκολα Γιόκιτς.

Ο Ντένις Ρόντμαν ήταν αδιαμφησβήτητα ένας από τους καλύτερους παίκτες του NBA της γενιάς του. Κορυφαίος αμυντικός και ριμπάουντερ, σκληρός και σίγουρα εκείνος που δεν ήθελες να εκνευρίσεις μέσα στο γήπεδο.

Όπως και όταν αγωνιζόταν και σάρωνε τα πάντα με τη φανέλα των Σικάγο Μπουλς και του άρεσε να προκαλεί με τις εμφανίσεις και τα λεγόμενά του, έτσι και τώρα που τα χρόνια έχουν περάσει συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο. Σε συνέντευξη λοιπόν που παραχώρησε ο Ρόντμαν και σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με τον Λάρι Μπερντ και το ποιος θα νικούσε σε έναν αγώνα 1vs1 με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς απάντησε:

Διαβάστε επίσης: Βαγγέλης Μαρινάκης: «Σήψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να φτιάξουμε ομάδα που να κερδίζει και τη διαιτησία- Ανοιχτή η πόρτα σε όποιον θέλει να επενδύσει»

«Αν ο Μπερντ έπαιζε σε αυτή την εποχή, νομίζω πως θα βρισκόταν στην Ευρώπη. Κάπου εκεί. Το παιχνίδι του ταίριαζε στη Βοστώνη των 80s. Στο σημερινό κόσμο σίγουρα όχι. Δεν τον μειώνω γιατί ήταν σπουδαίος παίκτης της εποχής του. Νομίζω πως το παιδί στο Ντένβερ είναι καλύτερος του Μπερντ. Παναγιά μου, είναι αργός, παίζει αργά, αλλά ξέρει καλά το παιχνίδι. Καλύτερος από τον Μπερντ. Αν κάναμε σύγκριση μεταξύ των δύο, ο κόσμος θα διάλεγε τον Γιόκιτς», προκαλώντας όπως είναι αναμενόμενο αντιδράσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ