«Φουντώνει» το φλερτ Μίσιτς με NBA

«Φουντώνει» το φλερτ Μίσιτς με NBA

Ο Μίσιτς βρίσκεται στην Οκλαχόμα, ο GM των Θάντερ στάζει... μέλι για τον Σέρβο, με τις πιθανότητες η νέα σεζόν να τον βρει στο NBA να αυξάνονται κατά πολύ.

Ο Βσίλιε Μίσιτς είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους καλύτερους γκαρντ της Ευρώπης εδώ και αρκετά χρόνια. Παίκτης ηγέτης που σκοράρει, πασάρει και ηγείται της Εφές με την οποία κατέκτησε δύο back to back Euroleagues.

Ο Σέρβος μπήκε στο draft του 2014, χωρίς να περάσει ποτέ τον Ατλαντικό μέσα στα 9 αυτά χρόνια για να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο NBA. Τα δικαιώματά του αρχικά αποκτήθηκαν από τους Φιλαντέλφια 76ερς και κατέληξαν στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη για Σλούκα! (pic)

Στα 29 του πλέον φαίνεται πως έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για το… American Dream. Ο ίδιος βρίσκεται στην Οκλαχόμα για να συζητήσει με τους Θάντερ την ώρα που ο GM της ομάδας από την Οκλαχόμα αναφέρει τα εξής για τον Σέρβο γκαρντ:

«Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να σας πω αυτή τη στιγμή. Είναι σπουδαίο που ήρθε εδώ, θέλαμε να τον φέρουμε στην Οκλαχόμα. Είναι φτασμένος παίκτης, τον γνωρίζουμε πολύ καλά, έχουμε σπουδαία σχέση ως οργανισμός μαζί του. Δεν μπορώ να σας πω ωστόσο τι σημαίνουν όλα αυτά, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ