Κινγκς: Κράτησαν τον Λάιλς, αλλά άφησαν τον Κούζμα – Έρχονται εξελίξεις με Βεζένκοφ

Κινγκς: Κράτησαν τον Λάιλς, αλλά άφησαν τον Κούζμα – Έρχονται εξελίξεις με Βεζένκοφ

Όπως αναμενόταν οι Σακραμέντο Κινγκς διατήρησαν τον Τρέι Λάιλς στο ρόστερ τους, δεν μπόρεσαν όμως να πείσουν τον Κάιλ Κούζμα. Τι γίνεται με τον Σάσα Βεζένκοφ.

Ιδιαίτερα «ήσυχες» είναι οι πρώτες ώρες της free agency για τους Σακραμέντο Κινγκς οι οποίοι ουσιαστικά έχουν προχωρήσει σε μία μόλις κίνηση.

Συγκεκριμένα, οι «βασιλιάδες» ήρθαν σε συμφωνία με τον Τρέι Λάιλς για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους και έτσι ο Καναδός θα παραμείνει στην Καλιφόρνια για δύο ακόμα χρόνια έναντι 16 εκατομμυρίων συνολικά.

Θυμίζουμε πως οι Κινγκς έχουν κρατήσει και τον Χάρισον Μπαρνς στο ρόστερ τους υπογράφοντάς τον για τα επόμενα τρία χρόνια, σε μια κίνηση που θα του αποφέρει συνολικά 54 εκατομμύρια δολάρια. Έτσι ήταν δύσκολο να οι «βασιλιάδες» να κυνηγήσουν τον Κάιλ Κούζμα -για τον οποίο ενδιαφέρονταν- καθώς ο 27χρονος φόργουορντ θα παραμείνει στους Γουίζαρντς έναντι 102 εκατ. δολαρίων για τέσσερα χρόνια.

Έτσι λοιπόν οι Κινγκς αυτή την στιγμή διαθέτουν 10 εγγυημένα συμβόλαια και κάτι που σημαίνει πως μπορούν να κυνηγήσουν τον Σάσα Βεζένκοφ, προσφέροντάς του τη Room Exception που ανέρχεται σε κάτι λιγότερο από 8 εκατομμύρια δολάρια. Μένει λοιπόν να δούμε αν θα κάνουν την κίνησή τους για τον MVP της Euroleague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ