Κρατάνε τον κορμό τους και… γεμίζουν στα φόργουορντ οι Κινγκς – Μπορεί να επηρεάσει την έλευση Βεζένκοφ;

Κρατάνε τον κορμό τους και… γεμίζουν στα φόργουορντ οι Κινγκς – Μπορεί να επηρεάσει την έλευση Βεζένκοφ;

Μια ακόμη προσθήκη στους Σακραμέντο Κινγκς που δίνει βάθος στο ρόστερ. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τον Σάσα Βεζένκοφ.

Λίγες μέρες έμειναν για να ξεκινήσει και επίσημα η free agency στο ΝΒΑ με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στις κινήσεις που αναμένεται να κάνουν οι Σακραμέντο Κινγκς που διαθέτουν τα δικαιώματα του Σάσα Βεζένκοφ.

Οι «βασιλιάδες» έχουν πολλά θέματα να λύσουν όσον αφορά το ρόστερ τους και προς το παρόν προσπαθούν να κλείσουν τις… βοηθητικές λύσεις για να γεμίσουν με επιλογές. Μία από αυτές είναι και ο Κέσλερ Έντουαρντ, ο οποίος θα παραμείνει και τη νέα σεζόν, αφού οι Καλιφορνέζοι ενεργοποίησαν την οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιό του ύψους 1,9 εκατομμυρίου δολαρίων.

Ο Έντουαρντς αγωνίζεται κυρίως στο «3» ωστόσο υπό προϋποθέσεις μπορεί να παίξει και στο «4». Είναι καλός σουτέρ και έχει έφεση στην άμυνα. Κάτι δηλαδή ιδανικό για συμπληρωματική λύση. Όπως κι αν έχει το μεγάλο βάρος ρίχνεται στη θέση του πάουερ φόργουορντ αφού εκεί βρίσκονται οι Χάρισον Μπαρνς και Τρέι Λάιλς, των οποίων λήγουν τα συμβόλαια.

Μένει να δούμε αν θα παραμείνουν και οι δύο, ο ένας, ή και κανείς. Σε κάθε περίπτωση η αγορά των ελεύθερων έχει ονόματα όπως ο Κάιλ Κούζμα που ενδιαφέρει τους Κινγκς, και ο Τζέραμι Γκραντ που θεωρείται μια ποιοτική λύση. Παράλληλα, υπάρχουν τόσο ο Τσιμέζι Μέτου, όσο και ο Άλεξ Λεν που έχουν τη δυνατότητα να παίξουν στο «4» και επίσης μένουν ελεύθεροι από το Σακραμέντο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ