Χάλασε το κλίμα στους Καβς ο Ρόντνεϊ Χουντ

Χάλασε το κλίμα στους Καβς ο Ρόντνεϊ Χουντ

Ο Χουντ αγνόησε εντολή του προπονητή του Τάιρον Λου και κάπως έτσι το κλίμα χάλασε στους Κλίβελαντ Καβαλίερς παρά τη σκούπα (4-0) επί των Τορόντο Ράπτορς.

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς δείχνουν στα τελευταία ματς να ρολάρουν πολύ καλύτερα. Με τον ΛεΜπρον Τζέιμς να μοιάζει εξωγήινος και τους συμπαίκτες του έστω και εναλλάξ να βγαίνουν μπροστά και να δίνουν πολύτιμες λύσεις σε άμυνα και επίθεση, οι Καβς σκούπισαν με τέσσερις νίκες τους πρωτοπόρους της Ανατολής για τη regular season, Τορόντο Ράπτορς.

Κάπου εκεί όμως, στο τελευταίο ματς της σειράς με τους Καναδούς, έγινε ένα συμβάν στον πάγκο της ομάδας και χάλασε το καλό κλίμα που έδειχνε να εδραιώνεται.  Ο 25χρονος Ρόντνεϊ Χουντ, με το ματς να βρίσκεται προς το τέλος του, πήρε την εντολή από τον Τάιρον Λου να μπει στον αγωνιστικό χώρο. Ο παίκτης όμως αρνήθηκε με αποτέλεσμα να προκληθεί εκνευρισμός σε μερίδα των συμπαικτών του.

Το σίγουρο είναι πως θα τιμωρηθεί από τη διοίκηση των Καβς και μένει να δούμε αν ο Λου θα τον χρησιμοποιήσει στα υπόλοιπα παιχνίδια του Κλίβελαντ στα playoffs ενώ παράλληλα υπάρχει κίνδυνος να διαταραχθούν οι εσωτερικές σχέσεις μεταξύ παικτών και προπονητικού προσωπικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ