Στους Μπακς για ακόμα έναν χρόνο ο Κράουντερ

Στους Μπακς για ακόμα έναν χρόνο ο Κράουντερ

Μετά τους Κρις Μίντλετον και Μπρουκ Λόπεζ, οι Μιλγουόκι Μπακς κράτησαν και τον Τζέι Κράουντερ, ο οποίος θα αγωνιστεί και την επόμενη σεζόν με την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς και για τη σεζόν 2023/24 θα είναι ο Τζέι Κράουντερ. Τα «Ελάφια» μετά τις ανανεώσεις των Κρις Μίντλετον και Μπρουκ Λόπεζ κράτησαν στο δυναμικό τους και τον 32χρονο ψηλό.

Ο Κράουντερ πήγε στο Μιλγουόκι στα μέσα της φετινής περιόδου, μέσω μιας τετραπλής ανταλλαγής με τους Σανς, τους Νετς και τους Πέισερς τον περασμένο Φεβρουάριο και δεν κατάφερε να δείξει πολλά πράγματα. Το μεγάλο του παράπονο άλλωστε ήταν η χρησιμοποίησή του από τον Μάικ Μπουντενχόλζερ, που πλέον αποτελεί παρελθόν από την ομάδα.

Διαβάστε επίσης: H Big Bang της 1ης Ιουλίου – Ο Σάσα έφυγε, ο Σλούκας έρχεται, ο Πίτερς έμεινε και ο Ντόρσει περιμένει – Χαμός για τον Μίροτιτς

Υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή της ομάδας του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Έιντριαν Γκρίφιν, θα έχει την ευκαιρία να αποδείξει την αξία του από τη νέα σεζόν στο NBA.

Στα 18 του παιχνίδια για την κανονική περίοδο, ο Κράουντερ πέτυχε 6.9 πόντους, 3.8 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ, για περίπου 19 λεπτά, ενώ στα play-offs ο χρόνος του μειώθηκε σχεδόν στα 10.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ