Οι Μπλέιζερς πάνε για το «κόλπο» με Ταβάρες – Ποια η δυσκολία της υπόθεσης

Οι Μπλέιζερς πάνε για το «κόλπο» με Ταβάρες – Ποια η δυσκολία της υπόθεσης

Οι Πόρτλαντ Μπλέιζερς θέλουν να φέρουν στο NBA τον Έντι Ταβάρες, ωστόσο το τεράστιο buy out που έχει στο συμβόλαιό του δυσκολεύει την υπόθεση.

Το μεγάλο «κόλπο» με την απόκτηση του Έντι Ταβάρες θέλουν να κάνουν οι Πόρτλαντ Μπλέιζερς και να αρπάξουν τον κορυφαίο αμυντικό της φετινής Euroleague μέσα από τα χέρια της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μετά τους Σάσα Βεζένκοφ και Βασίλιε Μίτσιτς που ήδη έχουν συμφωνήσει και θα διασχίσουν τον Ατλαντικό για να φορέσουν τις εμφανίσεις των Σακραμέντο Κινγκς και Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ αντίστοιχα, ακόμα ένα πρωτοκλασάτο όνομα της Euroleague ακούει τις σειρήνες του NBA να ηχούν για εκείνον.

Διαβάστε επίσης: H Big Bang της 1ης Ιουλίου – Ο Σάσα έφυγε, ο Σλούκας έρχεται, ο Πίτερς έμεινε και ο Ντόρσει περιμένει – Χαμός για τον Μίροτιτς

Οι Μπλέιζερς χτύπησαν την πόρτα του σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι και το πρόσφεραν ένα πολυετές συμβόλαιο, σύμφωνα με τον Ντονάτας Ουρμπόνας και το BasketNews. «Αγκάθι» σε μια τέτοια κίνηση αποτελεί το πολύ υψηλό buy-out που υπάρχει στο συμβόλαιό του με τη Ρεάλ, το οποίο σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ ξεπερνά και τα 6 εκατομμύρια ευρώ.

Το τρέχον συμβόλαιο του Ταβάρες με τη Ρεάλ ολοκληρώνεται το 2024, ενώ οι δύο πλευρές βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις για πρόωρη επέκταση, χωρίς όμως για την ώρα να έχουν δώσει τα χέρια.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο MVP του Final 4 του Κάουνας είχε μέσο όρο 9,3 πόντους, 6,9 ριμπάουντ, 1,5 ασίστ, 2,2 τάπες και PIR (σύστημα αξιολόγησης) 18 σε λιγότερο από 25 λεπτά ανά παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ