Ο υπεύθυνος ασφαλείας των Σπερς φέρεται να χτύπησε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς!

Ο υπεύθυνος ασφαλείας των Σπερς φέρεται να χτύπησε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς!

Τι ακριβώς ισχύει με την καταγγελία...

Σύμφωνα με το TMZ, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δέχτηκε μια γροθιά στο πρόσωπο από τον διευθυντή ασφαλείας των Σαν Αντόνιο Σπερς, ο οποίος συνόδευε τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα σε εστιατόριο στο Λας Βέγκας, όταν η σταρ ζήτησε από τον νεαρό Γάλλο μια φωτογραφία.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ήθελε απλώς μια φωτογραφία με τον παίκτη, ο οποίος, προφανώς, δεν είχε καμία σχέση με το περιστατικό Το TMZ αναφέρει ότι το επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, μεταξύ της διάσημης Αμερικανίδας τραγουδίστριας και του διευθυντή ασφαλείας των Σπερς.

Διαβάστε επίσης: Γιατί ο Ντόρσεϊ κρίνει τον σχεδιασμό των «αιωνίων»

Το περιστατικό σημειώθηκε στο εστιατόριο Catch του ξενοδοχείου Aria. Συνοδευόμενη από τρία άτομα, συμπεριλαμβανομένου του συντρόφου της Σαμ Ασγκάρι, η ερμηνεύτρια του Baby One More Time αναγνώρισε τον Γουεμπανιάμα και πλησίασε για να του ζητήσει να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί.

Για να τραβήξει την προσοχή του 19χρονου Γάλλου γίγαντα τον χτύπησε ελαφρά στην πλάτη, χειρονομία που δεν άρεσε στον Ντέμιαν Σμιθ, τον διάσημο διευθυντή ασφαλείας των Σαν Αντόνιο Σπερς, που συνόδευε τον «Γουέμμπι» κατά τη διάρκεια αυτής της βραδιάς. Ο άνδρας αντέδρασε άμεσα δίνοντας ένα χτύπημα στο πρόσωπο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία σωριάστηκε στο έδαφος.

Αργότερα, το ίδιο βράδυ, ο άνδρας φέρεται να ζήτησε συγγνώμη και παραδέχτηκε ότι δεν αναγνώρισε την ποπ σταρ. Ωστόσο, σύμφωνα με το TMZ, υποβλήθηκε καταγγελία για επίθεση από το περιβάλλον της διάσημης τραγουδίστριας. Ωστόσο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται ο ιστότοπος American people, η καταγγελία έχει κριθεί προς το παρόν αβάσιμη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ