Σοκαρισμένος με το ΝΒΑ ο Γουεμπανιάμα: «Δεν ήξερα τι ακριβώς έκανα στο παρκέ» (vids)

Σοκαρισμένος με το ΝΒΑ ο Γουεμπανιάμα: «Δεν ήξερα τι ακριβώς έκανα στο παρκέ» (vids)

Σκούρα τα βρήκε ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα στην πρώτη του επαφή με το ΝΒΑ στο Summer League, στη νίκη των Σπερς επί των Χόρνετς με 76-68.

Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα, το Νο.1 του draft του ΝΒΑ για το 2023, έκανε το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του στο Summer League. Εκεί η ομάδα του, Σαν Αντόνιο Σπερς, επιβλήθηκε των Σάρλοτ Χόρνετς με 76-68.

Ο νεαρός Γάλλος σέντερ αγωνίστηκε για 27 λεπτά έχοντας 9 πόντους (2/13 σουτ), 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 5 μπλοκ αλλά και 3 λάθη, όντας εμφανώς έξω από τα νερά του και προσπαθώντας να ακολουθήσει τον τρόπο παιχνιδιού των συμπαικτών του.

Διαβάστε επίσης: Χαμός με Ζινκερνάγκελ: Στην Τουρκία μιλούν για διαπραγματεύσεις, αλλά και για 5 ομάδες που διεκδικούν τον Δανό

Μετά το ματς εμφανίστηκε προβληματισμένος για τη διαφορά του ρυθμού στον οποίο παίζεται στο μπάσκετ στο ΝΒΑ και δήλωσε χαρούμενος για την πρώτη του εμπειρία αλλά και πως πρέπει να δουλέψει τόσο σωματικά όσο και τακτικά για να είναι έτοιμος για την έναρξη της regular season.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γουεμπανιάμα σχετικά:

«Ήταν ξεχωριστή στιγμή. Είναι ξεχωριστό να φοράς αυτή την φανέλα για πρώτη φορά. Είναι τιμή. Χάρηκα που νικήσαμε. Είναι ωραίο να ξεκινάς με νίκη στο ντεμπούτο σου. Ειλικρινά, δεν ήξερα ακριβώς τι έκανα στο παρκέ σήμερα. Προσπαθώ να μάθω για το επόμενο παιχνίδι.

Νομίζω ότι πρέπει να βελτιωθώ στο να είμαι έτοιμος να αντιδρώ στον σωστό χρόνο στα συστήματα. Πρέπει να δουλέψω και στην φυσική μου κατάσταση, επειδή παίζουμε σε εξαντλητικό τέμπο. Αν και το παιχνίδι κράτησε μόνο 40 λεπτά, όποτε έβγαινα αλλαγή ήμουν εξαντλημένος. Οπότε θέλω δουλειά σε αυτό…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ