Χαμός με Ζινκερνάγκελ: Στην Τουρκία μιλούν για διαπραγματεύσεις, αλλά και για 5 ομάδες που διεκδικούν τον Δανό

Χαμός με Ζινκερνάγκελ: Στην Τουρκία μιλούν για διαπραγματεύσεις, αλλά και για 5 ομάδες που διεκδικούν τον Δανό

Πολλές οι ομάδες που... πολιορκούν τον Ζινκερνάγκελ.

Πληθαίνουν οι μνηστήρες για τον Ζινκερνάγκελ! Κανονικός χαμός για τον Δανό άσο, που φέρεται να έχει μεγάλη πέραση στο εξωτερικό.

Μετά και την εξαιρετική του παρουσία στο Βέλγιο και τη Σταντάρ Λιέγης, ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ έχει ανεβάσει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Σε τέτοιο σημείο μάλιστα που να εμφανίζονται πέντε ομάδες στο κατώφλι του!

Διαβάστε επίσης: Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Έλληνα φόργουορντ και η… σφήνα ιταλικής ομάδας

Τι αναφέρουν στην Τουρκία; Πως όντως ο Νέναντ Μπιέλιτσα επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Δανού άσου. Μάλιστα γίνεται λόγος και για διαπραγματεύσεις της Τράμπζονσπορ με την πλευρά του Ολυμπιακού. Αλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που στη γειτονική χώρα ασχολούνται με την περίπτωση του 28χρονου παίκτη. Ωστόσο, όπως φαίνεται, η ομάδα της Τραπεζούντας δεν «παίζει» μόνη της σε αυτή τη μεταγραφική ιστορία.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα haberts.com, αναφέρει πως το όνομα του Φίλιπ Ζινκερνάγκελ βρίσκεται σημειωμένο στο μπλοκάκι των Κλαμπ Μπριζ, Γκενκ, Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ και Άντερλεχτ! Οι βελγικές ομάδες έχουν δει τα κατορθώματα του 28χρονου με τη φανέλα της Σταντάρ Λιέγης και δεν αποκλείεται σύντομα να χτυπήσουν την πόρτα του Ολυμπιακού.

Θυμίζουμε, πως ο 28χρονος άσος μέτρησε 10 γκολ και 2 ασίστ στο Βέλγιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ