Γεμίζουν με Μπολ Μπολ την frontline τους οι Σανς

Γεμίζουν με Μπολ Μπολ την frontline τους οι Σανς

Τον ύψους 2.18μ σέντερ, Μπολ Μπολ, επιχειρούν να εντάξουν στο ρόστερ τους οι Φοίνιξ Σανς καθώς το βάθος του ρόστερ τους... αγνοείται.

Οι Φοίνιξ Σανς κατάφεραν να συνθέσουν μια εντυπωσιακή 4άδα με τους Ντουράντ, Μπούκερ, Μπιλ και Έιτον και να θεωρούνται contenders στο ΝΒΑ, αλλά για να τα καταφέρουν… μάτωσαν.

Αναγκάστηκαν να αδειάσουν το ρόστερ τους από παίκτες καθώς έπρεπε να δοθούν ανταλλάγματα στους Γουίζαρντς για τον Μπιλ αλλά και να γίνει χώρος στο salary cap για να χωρέσουν όλοι αυτοί οι αστέρες.

Διαβάστε επίσης: Τρελά ερωτευμένος στη Μύκονο πασίγνωστος προπονητής με εντυπωσιακή ξανθιά – 18 χρόνια μικρότερή (pics)

Ωστόσο κάποια γεμίσματα είναι αναγκαία για τους Σανς και ένα από αυτά, του αναπληρωματικού σέντερ πίσω από τον ΝτιΆντρε Έιτον, επιχειρούν να κλείσουν με την απόκτηση του 23χρονου σέντερ Μπολ Μπολ. Ο ύψους 2.18μ σέντερ είναι free agent και αποτελεί μια ρεαλιστική επιλογή για την ομάδα του Φοίνιξ όπως αναφέρει ο Σαμς Σαράνια.

Ο Μπολ, γιος του πανύψηλου (2.31μ) Μανούτ Μπολ που έκανε 10χρονια καριέρα στο ΝΒΑ από το 1985 μέχρι το 1996, αγωνίζεται εδώ και 4 χρόνια στη Λίγκα για λογαριασμό των Νάγκετς και των Μάτζικ και στο Ορλάντο είχε την καλύτερη χρονιά της καριέρας του με 9.1 πόντους, 5.8 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1.2 μπλοκ σε σύνολο 70 αγώνων, πριν μείνει ελεύθερος.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ