Έκλεισε το… ραντεβού μεταξύ ΛεΜπρόν και Πόποβιτς

Έκλεισε το… ραντεβού μεταξύ ΛεΜπρόν και Πόποβιτς

ΛεΜπρον Τζέιμς και Γκρεγκ Πόποβιτς είχαν συνομιλία, με τον σταρ τον Λέικερς να τον συγχαίρει για το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε και να περιμένει... κέρασμα από τον θρυλικό πλέον προπονητή.

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς, παρά τα κατά καιρούς δημοσιεύματα που ανέφεραν πως η ώρα της συνταξιοδότησης ήταν κοντά, διέψευσε τους πάντες και ακολούθησε τον δικό του δρόμο, όπως κάνει σε όλη την καριέρα του. Υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Σαν Αντόνιο Σπερς για τα επόμενα 5 χρόνια που τον καθιστά τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή του NBA.

Το πρότζεκτ του Βίκτορ Γουεμπανιάμα σίγουρα του αναζωπύρωσε την… σπίθα και του θύμισε «εποχές Τιμ Ντάνκαν», με τον Πόποβιτς αν και 74 ετών να δεσμεύεται για μια πενταετία με τους Σπερς στων οποίων τον πάγκο κάθεται ήδη από το 1996 για 27 συναπτά έτη.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο βίντεο: Άναψε τζάκι καλοκαιριάτικα για να κάψει τη φανέλα του Σλούκα!

Ο «Πόουπ» έχει πολύ καλές σχέσεις με τον ΛεΜπρον Τζέιμς κάτι που φάνηκε από την άμεση αντίδραση του Βασιλιά, να σπεύσει να συγχαρεί τον Πόποβιτς για την υπογραφή του νέου συμβολαίου του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ποπ!! Συγχαρητήρια για την νέα συμφωνία. Κερνάς το επόμενο δείπνο με κρασιά».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ