Το «βαρύ» συμβόλαιο του Σρέντερ στους Ράπτορς

Το «βαρύ» συμβόλαιο του Σρέντερ στους Ράπτορς

Ο Ντένις Σρέντερ υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους Τορόντο Ράπτορς, αναγκάζοντας τους Καναδούς να του δώσουν ένα αρκετά μεγάλο συμβόλαιο.

Ο Ντένις Σρέντερ είναι με κάθε επισημότητα νέος παίκτης των Τορόντο Ράπτορς. Ο Γερμανός αφήνει τους Λέικερς για λογαριασμό των Καναδών και ενός καλού συμβολαίου που τον περιμένει εκεί.

Πιο συγκεκριμένα ο 30χρονος πόιντ γκάρντ θα βάλει στις «τσέπες» συνολικά 25 εκατομμύρια δολάρια για δύο χρόνια που θα αγωνίζεται στο Τορόντο.

Διαβάστε επίσης: Προσωρινός αποκλεισμός για τον Μολέντο – Βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ

Το συμβόλαιο του την δεύτερη χρονιά θα έχει μια μικρή αύξηση, καθώς για την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα λάβει 12,4 εκατομμύρια δολάρια και την σεζόν 2024/2025 θα πάρει 13 εκατομμύρια.

Ο Σρέντερ συμπληρώνει τον ενδέκατο χρόνο του στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, έχοντας αγωνιστεί με τους Ατλάντα Χοκς, Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Μπόστον Σέλτικς, Χιούστον Ρόκετς και Λος Άντζελες Λέικερς.

Με τους λιμνάνθρωπους ο Γερμανός αγωνίστηκε για έναν χρόνο, την σεζόν 2022/2023, έχοντας 12.6 πόντους 4.5 ασίστ και 2,5 ριμπάουντ μέσο όρο, φτάνοντας μέχρι τους τελικούς της Δύσης όπου και αποκλείστηκαν με 4-0 από τους μετέπειτα πρωταθλητές, Ντένβερ Νάγκετς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ