Προσωρινός αποκλεισμός για τον Μολέντο – Βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ

Προσωρινός αποκλεισμός για τον Μολέντο – Βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ

Μπλεξίματα για τον πρώην κεντρικό αμυντικό του Παναθηναϊκού Ροντρίγκο Μολέντο, ο οποίος βρέθηκε θετικός σε τεστ ντόπινγκ και τέθηκε προσωρινά εκτός δράσης.

Ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού Ροντρίγκο Μολέντο, ο οποίος έπαιξε στην Ελλάδα με την φανέλα των «πράσινων» για 1,5 χρόνο, βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ.

Το «μπέρδεμα» έχει ξεκινήσει για τα καλά στην υπόθεση του 34χρονου Βραζιλιάνου. Σε αγώνα της Ιντερνασιονάλ που αγωνίζεται ο Μολέντο, απέναντι στην Μετροπολιτάνο για το Copa Libertadores, έγινε τεστ αντιντόπινγκ και ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού βρέθηκε θετικός στην ουσία οσταρίνη!

Διαβάστε επίσης: Έρνεστ Νουαμά: Αυτό το «διαμάντι» θα βρει μπροστά του ο Ολυμπιακός στην Αυστρία

Ο ίδιος ζήτησε να υπάρξει δείγμα αντιστάθμισης, υποστηρίζοντας πως είναι 100% αθώος. Στο πλευρό του Βραζιλιάνου είναι και η ομάδα του, ενώ όπως όλα δείχνουν θα καταθέσει έφεση για το αποτέλεσμα αλλά και την προσωρινή τιμωρία που του επέβαλε η CONMEBOL.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ιντερνασιονάλ που στηρίζει τον παίκτη της:

«Η CONMEBOL απέκλεισε προσωρινά τον αμυντικό Ροντρίγκο Μολέντο για φερόμενη παρουσία της ουσίας οσταρίνη σε τεστ αντιντόπινγκ που διενεργήθηκε μετά τον αγώνα με τον Μετροπολιτάνο, στις 25/05, στη Βενεζουέλα. Ο αθλητής ζήτησε το δείγμα αντιστάθμισης. Ο σύλλογος θα υποστηρίξει τον αθλητή μέσω του νομικού του τμήματος. Τέλος, σημειώνουμε τη σιγουριά για την καταλληλότητα του αθλητή και ελπίζουμε όλα να ξεκαθαρίσουν δεόντως.

Ο Μολέντο ήρθε στον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο του 2016. Έμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2018, κάνοντας συνολικά 65 εμφανίσεις με έξι γκολ, ενώ αποτελούσε έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες προτού αποχωρήσει το 2018 και επιστρέψει στην πατρίδα του και την Ιντερνασιονάλ στην οποία αγωνίζεται μέχρι και σήμερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ