Μπάρκλεϊ για Ζάιον: «Να προσλάβει προσωπικό σεφ για να ρίξει τα κιλά του»

Μπάρκλεϊ για Ζάιον: «Να προσλάβει προσωπικό σεφ για να ρίξει τα κιλά του»

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ δεν χαρίστηκε στον Ζάιον Γουίλιαμσον, λέγοντας πως πρέπει άμεσα να χάσει κιλά και να ξαναβρεί την φόρμα του.

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ υπήρξε στο prime του ένας από τους καλύτερους φόργουορντ των 90ς στο NBA, με το παρατσούκλι του Round Mount of Rebound να φανερώνει την τρομερή έφεση στα ριμπάουντ του 60χρονου πλέον πάλαι ποτέ παίκτη των Σανς, Ροκετς και 76ερς.

Γνωστός για την αγάπη του στο φαγητό όταν ακόμα έπαιζε μπάσκετ, είχε ανέκαθεν… τσουπωτό κορμί, που ουδέποτε όμως τον περιόρισε στα αθλητικά του προσόντα και στο να έχει διάρκεια στην καριέρα του. Υπό αυτό το πρίσμα, είναι ιδανικός να εκφέρει άποψη για τον Ζάιον Γουίλιαμσον.

Διαβάστε επίσης: «Σε προχωρημένες επαφές για Ζούγρη ο Ολυμπιακός»

Έναν παίκτη που θεωρήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα των τελευταίων χρόνων, που δείχνει όμως σεζόν με τη σεζόν να… βουλιάζει από τα περιττά κιλά, τους τραυματισμούς και την κακή νοοτροπία γενικότερα, Ο Μπάρκλεϊ μίλησε στο podcast του Γκίλμπερτ Αρίνας και αναφέρθηκε στην περίπτωσή του.

Του συνέστησε να βελτιώσει άμεσα την σωματική του κατάσταση χάνοντας τα αρκετά περιττά κιλά που εχει, προτρέποντάς τον να προσλάβει ιδιωτικό σεφ ώστε να τρώει σωστά.

Σε μια άλλη αποστροφή του λόγου του ο Μπάρκλεϊ τόνισε πως είναι άδικο τόσο για την ομάδα του Ζάιον, τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς όσο και για το ίδιο το ΝΒΑ, ένα ταλέντο σαν το δικό του να μην δικαιώσει τις τεράστιες προσδοκίες που δημιούργησε.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ