Απολογήθηκε και δήλωσε έτοιμος να επιστρέψει ο Μπρίτζες (vid)

Απολογήθηκε και δήλωσε έτοιμος να επιστρέψει ο Μπρίτζες (vid)

Ο Μάιλς Μπρίτζες μίλησε ανοιχτά για το περιστατικό ενδοοικογενειακης για το οποίο έμεινε εκτός ΝΒΑ, δηλώνοντας μετανιωμένος και...έτοιμος να ξανά μπει στην δράση

Ο Μαίλς Μπρίτζες τοποθετήθηκε δημόσια για το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, το οποίο ήταν ο λόγος για να μείνει εκτός ΝΒΑ. Ο 25χρονος Αμερικανός απολογήθηκε για τις πράξεις του και τον πόνο που προκάλεσε σε μερικούς ανθρώπους και δήλωσε έτοιμος για την επιστροφή του στα παρκέ.

Διαβάστε επίσης: Πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού ο Σενγκέλια (vid)

Αναλυτικά οι δηλώσις του Αμερικανού:

«Απολογούμαι για όλο τον πόνο και την ντροπή που προκάλεσα σε όλους, αλλά κυρίως στην οικογένειά μου. Αυτόν τον χρόνο έβαλα σε προτεραιότητα τις θεραπείες μου και το να γίνω ο καλύτερος άνθρωπος που μπορώ. Κάποιος που η οικογένειά μου και κάθε ένας εδώ θα είναι περήφανοι για εκείνον.

Θέλω να ευχαριστήσω τους Χόρνετς και το ΝΒΑ που μου δίνουν μία δεύτερη ευκαιρία, κάτι που δεν μπορούν να έχουν όλοι. Και θέλω να αποδείξω σε όλους ότι είμαι το ίδιο παιδί που κάνατε pick στο draft πέντε χρόνια νωρίτερα. Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω και δεν μπορώ να περιμένω να ξεκινήσει η σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ