Σαν Σήμερα: Η μέρα που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγραψε ιστορία (pic, vids)

Σαν Σήμερα: Η μέρα που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγραψε ιστορία (pic, vids)

Ήταν 20 Ιουλίου 2021 όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε μια από τις ιστορικότερες εμφανίσεις σε τελικούς και χάρισε το δεύτερο πρωτάθλημα στην ιστορία των Μπακς.

Το ημερολόγιο γράφει 20 Ιουλίου 2021. Οι Μιλγουόκι Μπακς αντιμετωπίζουν τους Φοίνιξ Σανς στο Game 6 των τελικών του ΝΒΑ. Τα «ελάφια» έχουν επιστρέψει από το 2-0 και πλέον βρίσκονται μία νίκη μακριά από το δεύτερο πρωτάθλημα της ιστορίας τους ύστερα από 50 ολόκληρα χρόνια.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που ουσιαστικά παίζει τραυματίας από τους τελικούς περιφέρειας απέναντι στους Ατλάντα Χοκς, δεν θα μπορούσε να λείπει και είναι έτοιμος για το μεγαλύτερο παιχνίδι της ζωής του. 48 λεπτά τον χώριζαν από το πρώτο του δαχτυλίδι.

Και ο «Greek Freak» δεν απογοήτευσε κανέναν. Ούτε τους συμπαίκτες του, ούτε τον προπονητή του, ούτε ολόκληρο το Oυισκόνσιν, ούτε φυσικά τον ίδιο του τον εαυτό. Μπήκε στο παρκέ και έδωσε μια από τις μεγαλύτερες μπασκετικές παραστάσεις των τελικών του ΝΒΑ.

Ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 50 πόντους, 14 ριμπάουντ και 5 τάπες. Και έτσι έγινε ο πρώτος στην ιστορία των τελικών που έχει ένα παιχνίδι 50π/10ρ/5μπ. Γράφοντας το όνομά του με χρυσά γράμματα στο βιβλίο των απόλυτων επιτυχιών της λίγκας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ