Εντός των κλήσεων του Ιτούδη ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, οριστικά εκτός ο Καλάθης

Εντός των κλήσεων του Ιτούδη ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, οριστικά εκτός ο Καλάθης

Πλησιάζει η ημέρα που οι διεθνείς θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους ενόψει του Mundobasket με τον Ιτούδη να έχει στη διάθεσή του τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά όχι τον και τον Νικ Καλάθη.

Με το Mundobasket που θα διεξαχθεί στην Ασία να βρίσκεται κάτι λίγο από έναν μήνα μακριά, οι παίκτες της Εθνικής αναμένεται να συγκεντρωθούν τις επόμενες ημέρες για να ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας.

Ο κόουτς Ιτούδης κάνει τα σχέδιά του μετ… εμποδίων μετά την απουσία του Σλούκα και το δίλλημα  Ντόρσεϊ ή Γουόκαπ με «νικητή» τον δεύτερο για τη θέση του νατουραλιζέ.

Διαβάστε επίσης: Η «φουλ» επιθετική τετράδα του Παναθηναϊκού και το μεγάλο ερωτηματικό του Αταμάν

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ομοσπονδιακός τεχνικός θα περιλάβει στις κλήσεις του τόσο τον Γιάννη όσο και τον Κώστα Αντετοκούνμπο, αλλά δεν θα βρίσκεται εκεί ο Νικ Καλάθης κάνοντας το πρόβλημα στον άσο ακόμα πιο βαθύ.

Ο 34χρονος πλέον γκαρντ, μετά από μια μάλλον μέτρια σεζόν στη Φενέρμπαχτσε, ψάχνει να βρει την επόμενη του ομάδα και με δεδομένη την καταπόνηση του από τις συνεχείς υποχρεώσεις καθώς είναι πιστός στο κάλεσμα της Εθνικής, ζήτησε να μην παρευρεθεί στην προετοιμασία αλλά και στη διοργάνωση, για να ξεκουραστεί ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Όσον αφορά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο η κατάσταση είναι γνωστή. Ο φόργουορντ των Μπακς θέλει σαν τρελός να βοηθήσει την Εθνική στο παγκόσμιο μπασκετικό ραντεβού, κάνει προσπάθεια να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση σωματικά μετά το πρόβλημα με το γόνατο που τον ταλαιπωρεί εδώ και μήνες και η συμμετοχή του θα κριθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ