«Ο Λεμπρόν δεν ήθελε καθόλου τον Μπλατ»

«Ο Λεμπρόν δεν ήθελε καθόλου τον Μπλατ»

Δημοσίευμα του Athletic αποκαλύπτει τις διχασμένες μέρες που περάσαν οι Καβαλίερς την περίοδο που προπονητής ήταν ο Ντέιβιντ Μπλατ, με αποκορύφωμα την στάση του Λεμπρόν Τζέιμς

«Ήταν μια διχασμένη ομάδα με υποομάδες σε κάθε μεριά των αποδυτηρίων και τον Λεμπρόν Τζέιμς σε μια ξεχωριστή θέση. Ο Λεμπρόν ήταν τόσο ενοχλημένος με την παρουσία του Ντέιβιντ Μπλατ που δεν άφηνε τους συμπαίκτες του να πάρουν μέρος στις παρουσιάσεις πριν τα παιχνίδια».

Κάπως έτσι ξεκινάει ο Τζο Βάρντον το ρεπορτάζ του στο Athletic για την περίοδο των Κλίβελαντ Καβαλίερς, όταν προπονητής αυτών ήταν ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ.

Διαβάστε επίσης: «Χτύπησε» ξανά ο Μέσι, με 2 γκολ σε 22 λεπτά (vids)

Ο Μπλάτ επιλέχθηκε με έναν συγκεκριμένο σκοπό. Να αναλάβει ως rookie στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, μια ομάδα που είχε έναν απόλυτο ηγέτη. Ο ίδιος φαίνεται πως δεν το ήθελε. Οι Καβς δεν ήταν τόσο κακοί μέσα στο παρκέ. Το ρεκόρ τους δεν ήταν καταστροφικό και επιπλέον το ρόστερ τους ήταν γεμάτο από ποιότητα.

Στο εσωτερικό της ομάδας όμως τίποτα τέτοιο δεν ίσχυε. Το κλίμα ήταν κάτι περισσότερο από βαρύ και κακό, με αποτέλεσμα η διοίκηση του Κλίβελαντ να προχωρήσει στην απόλυση του Ισραηλινού κόουτς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ