Λέικερς: Σχεδιάζουν να απορύσουν την φανέλα του ΛεΜπρόν Τζέιμς

Λέικερς: Σχεδιάζουν να απορύσουν την φανέλα του ΛεΜπρόν Τζέιμς

Οι Λος Άντζελες Λέικερς αναμένεται να αποσύρουν την φανέλα του ΛεΜπρόν Τζέιμς όταν ο «βασιλιάς» αποφασίσει να βάλει τέλος στην τεράστια καριέρα του.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ετοιμάζεται να ενταχθεί στην ελίτ των Λέικερς καθώς η φανέλα του αναμένεται να αποσυρθεί από τον σύλλογο όταν εκείνος αποφασίσει να εγκαταλείψει την ενεργό δράση. Λογική απόφαση θα σκεφτεί κανείς καθώς με τους «λιμνάνθρωπου» ο «βασιλιάς» έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα και με την φανέλα τους έκανε δικό του το ρεκόρ συνολικών πόντων στην ιστορία του NBA.

Την κοινοποίηση αυτής της απόφασης γνωστοποίησε η ιδιοκτήτρια των Λος Άντζελες Λέικερς, Tζίνι Μπας, η οποία σε συνέντευξη της εξέφρασε την επιθυμία της να δει τη φανέλα του ΛεΜπρόν να κρέμεται περήφανα στον ουρανό της Crypto.com αρένας.

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό: «Πρόταση στον Ναν»

«Όταν το κάνει (σ.σ. να αποσυρθεί), τότε θα αποσύρουμε τη φανέλα του», είπε. «Γνωρίζοντας ότι θα μπει στο Basketball Hall of Fame, θα αποσυρθεί η φανέλα των Lakers, χωρίς αμφιβολία».

Οι Λέικερς έχουν αποσύρει στο παρελθόν συνολικά 12 φανέλες παικτών που έχουν αφήσει το στίγμα τους στην ιστορία του συλλόγου, με πιο πρόσφατη την απόσυρση της φανέλας του Πάου Γκασόλ στις 7 Μαρτίου. Ωστόσο, παραμένει αβέβαιο αν θα τιμηθεί η φανέλα με το Νο 23 ή το Νο 6 του Τζέιμς. Αρχικά φορούσε το Νο 23 για τις τρεις πρώτες του σεζόν στο Λος Άντζελες και αργότερα άλλαξε στο Νο 6, τη σεζόν 2021-22.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να αποσυρθούν και οι δύο αριθμοί του Τζέιμς, ο Μπους ανέφερε ότι αυτό είναι μια συζήτηση για κάποια άλλη στιγμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ