Ο Μάτζικ Τζόνσον κάνει τζετ σκι στην Κεφαλονιά και αποθεώνει τις ομορφιές της Ελλάδας

Ο Μάτζικ Τζόνσον κάνει τζετ σκι στην Κεφαλονιά και αποθεώνει τις ομορφιές της Ελλάδας

Ξετρελαμένος με τη χώρα μας ο θρύλος του NBA!

Για ένα ακόμη καλοκαίρι ο Μάτζικ Τζόνσον επέλεξε την Ελλάδα για τις διακοπές του. Ο θρύλος του ΝΒΑ την περασμένη εβδομάδα έφτασε με το αξίας 125 εκατομμυρίων γιοτ του στη χώρα μας και ξεκίνησε τουρ στα νησιά.

Αυτές τις ημέρες αλωνίζει με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους στο Ιόνιο και συγκεκριμένα στην Κεφαλονιά.

Στο καταπράσινο νησί των Επτανήσων ο Αμερικανός σταρ του μπάσκετ απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα και δεν παραλείπει να  εκθειάζει τις ομορφιές του στα social media, διαφημίζοντας το με τον καλύτερο τρόπο.

Σε ανάρτησή του Twitter ο Μάικ Τζόνσον ανέφερε ότι επισκέφθηκε τη φημισμένη παραλία Μύρτος και έκανε τζετ σκι.

«Σήμερα το πρωί έβαλα το τζετ σκι μου για λίγες ώρες στον κόλπο του Μύρτου στο νησί της Κεφαλονιάς, στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη συγκίνηση για μένα από το να βρίσκομαι στο νερό και να βλέπω όμορφες ακτές, ειδικά σε μια χώρα όπως η Ελλάδα», έγραψε χαρακτηριστικά και συνόδευσε την ανάρτησή του με φωτογραφίες και βίντεο.

Δείτε την παρακάτω

Στη συνέχεια, ο Μάτζικ Τζόνσον διασκέδασε στο κότερο του μαζί με το πλήρωμα και την οικογένεια του ντυμένος σαν «Έλληνας θεός» και απόλαυσε το ηλιοβασίλεμα.

«Το πλήρωμα του Phoenix 2 έβαλε απόψε έναν Έλληνα θεό και μια φαντασμαγορική θεά στο γιοτ. Διασκεδάσαμε τόσο πολύ και ο σεφ ετοίμασε μια εξαιρετική ποικιλία για να το απολαύσουμε. Τι όμορφο που ήταν απόψε το ηλιοβασίλεμα στην Ελλάδα», σημείωσε σε μια δεύτερη ανάρτησή του.

Ο Μάτζικ Τζόνσον έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην Ελλάδα και φροντίζει να την επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι.

Φέτος βρίσκεται για τρίτο σερί καλοκαίρι στη χώρα μας και περνά μοναδικές στιγμές παρέα με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Πριν την Κεφαλονιά βρέθηκε στη Μύκονο και τη Σαντορίνη. «Η Σαντορίνη είναι πανέμορφη! Περάσαμε υπέροχα και απολαύσαμε ένα απίστευτο δείπνο», έγραψε, μεταξύ άλλων, στον προσωπικό του λογαριασμό και παράλληλα δημοσίευσε στιγμιότυπα, στα οποία ποζάρει με τη σύζυγό του, με θέα το Αιγαίο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ