Τσιτσιπάς – Τσόριτς 2-0: Απόλυτη κυριαρχία και τρίτος φετινός τελικός για τον Στέφανο στο Μεξικό

Τσιτσιπάς – Τσόριτς 2-0: Απόλυτη κυριαρχία και τρίτος φετινός τελικός για τον Στέφανο στο Μεξικό

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν απολαυστικός στον ημιτελικό του Λος Κάμπος, εκεί όπου επικράτησε πολύ εύκολα του Μπόρνα Τσόριτς με 2-0 σετ, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στον τρίτο του φετινό τελικό.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιστρέφει σε τελικό μετά από τις 23 Απριλίου. Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε μια απίθανη εμφάνιση απέναντι στον Μπόρνα Τσόριτς, τον οποίο και κέρδισε με 2-0 σετ (6-3/6-2) μετά από μόλις 72 λεπτά.

Ο Τσιτσιπάς επιβεβαίωσε την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται και με μια άνετη νίκη πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Λος Κάμπος στο Μεξικό, εκεί που τον περιμένει ήδη ο Άλεξ Ντε Μινόρ, ο οποίος κέρδισε νωρίτερα τον Κέπφερ στον πρώτο ημιτελικό. Αυτός θα είναι ο τρίτος τελικός της σεζόν μετά το αυστραλιανό Open και το 500αρι της Βαρκελώνης, ενώ παράλληλα θα «παλέψει» για τον πρώτο του φετινό τίτλο.

Ο Στέφανος έκανε την καλύτερη του εμφάνιση, σίγουρα αυτή την εβδομάδα, και ίσως τον τελευταίο καιρό, καθώς δεν άφησε κανένα περιθώριο σε έναν αντίπαλο ο οποίος παραδοσιακά τον δυσκόλευε αρκετά.

Ένα break ήταν αρκετό για να αλλάξει όλη η ψυχολογία του παιχνιδιού. Ο Τσιτσιπάς το βρήκε στο έκτο γκέιμ, κάνοντας το 4-2, ενώ με την υπεράσπιση του σερβίς του έφτασε στο 5-2.

Χωρίς άλλες σημαντικές εξελίξεις, ο νούμερο 5 της παγκόσμιας κατάταξης έκλεισε το πρώτο κομμάτι του ημιτελικού μετά από 38 λεπτά με 6-3.

Με «φτερά στα πόδια», ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε ένα αψεγάδιαστο δεύτερο σετ. Μόλις στο πρώτο γκέιμ «έσπασε» το σερβίς του Τσόριτς, παίρνοντας ισχυρό προβάδισμα για την κατάκτηση και του δεύτερου σετ. Λίγο αργότερα βρήκε και δεύτερο μπρέικ, με το οποίο έστειλε το σκορ στο 5-1, κλείνοντας το ελάχιστα λεπτά μετά με 6-2, πανηγυρίζοντας την πρόκριση του στον μεγάλο τελικό.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ