NBA: Ξεκινά έρευνα μετά τις δηλώσεις του Χάρντεν για τον πρόεδρο των Σίξερς

NBA: Ξεκινά έρευνα μετά τις δηλώσεις του Χάρντεν για τον πρόεδρο των Σίξερς

Να μάθει το λόγο που αποκάλεσε «ψεύτη» ο Χάρντεν τον πρόεδρο των Σίξερς, Νταρίλ Μόρεϊ, θέλει το NBA γι' αυτό ξεκινά έρευνα ώστε να ρίξει φως στην υπόθεση.

Σύμφωνα με το ESPN και συγκεκριμένα τον Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, το NBA σκέφτεσαι να ξεκινήσει έρευνα μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Τζέιμς Χάρντεν στην Κίνα, κατά την διάρκεια των οποίων αποκάλεσε ψεύτη τον πρόεδρο των Σίξερς, Ντάριλ Μόρεϊ και ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να βρεθεί σε ομάδα που θα βρίσκεται κι εκείνος.

Το NBA θέλει να καταλάβει το λόγο αυτού του «ξεσπάσματος» κι αν πίσω από τις δηλώσεις του Χάρντεν βρίσκεται κάποια παράβαση της συλλογικής σύμβασης εργασίας της Λίγκας ή κάποια παλαιότερη συζήτηση ανάμεσα στον παίκτη και την ομάδα από τη Φιλαδέλφεια, που μπορεί να συνιστά παράβαση.

Διαβάστε επίσης: Γκουαρντιόλα: Ξεφορτώθηκε τη «σκιά» που τον ακολουθούσε για χρόνια

Πιθανότατα, ο Χάρντεν αποκάλεσε ψεύτη τον Μορεϊ, επειδή ο τελευταίος διέκοψε κάθε συζήτηση που είχε ως θέμα το trade του παίκτη, με την ομάδα να τονίζει πως τον περιμένει κανονικά στην έναρξη του training camp καθώς τον υπολογίζει κανονικά για την σεζόν 2023/24.

Θυμίζουμε ότι ο 34χρονος γκαρντ έκανε opt-in στο συμβόλαιό του για τη σεζόν 2023-24 (σσ. από το οποίο έχει λαμβάνει 35.6 εκατομμύρια δολάρια) με την προϋπόθεση να βρεθεί τρόπος για να γίνει ανταλλαγή και να βρεθεί από τους Σίξερς στους Κλίπερς. Οι δύο ομάδες συζήτησαν μάλιστα αρκετά το εν λόγω ενδεχόμενο, ωστόσο, η συμφωνία δεν επετεύχθει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ