Προβάρει τα πράσινα ο Τζέιμς Χάρντεν;

Προβάρει τα πράσινα ο Τζέιμς Χάρντεν;

Δημοσίευμα από τις ΗΠΑ κάνουν λόγο για μια μεγάλη μεταγραφή που είναι στα σκαριά, με τον Τζέιμς Χάρντεν να είναι κοντά να φορέσει πράσινη φανέλα για πρώτη στην καριέρα του.

Βρισκόμαστε στην pre season του NBA, μια εποχή που παραδοσιακά η μεταγραφολογία και οι φήμες για διάφορα trades οργιάζουν. Ένα από τα τελευταία πιθανά trades που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, περιλαμβάνει και τον Τζέιμς Χάρντεν.

Ο 33χρονος σούτινγκ γκαρντ των Φιλαντέλφια 76ερς, ενδέχεται να μην είναι συμπαίκτης του Τζόελ Εμπίντ του χρόνου, καθώς βρίσκεται στο στόχαστρο των Μπόστον Σέλτικς, σύμφωνα με το δημοσίευμα του «fadeawayworld», μαζί με τον Τούρκο Φουρκάν Κορκμάζ.

Διαβάστε επίσης: Τσιτσιπάς: Η «χρυσή βίβλος» του Έλληνα πρωταθλητή – Συμπλήρωσε… δεκάρι

Οι Κέλτες θέλουν να εντάξουν άλλον έναν superstar με προσωπικότητα στο ρόστερ τους και να τον ταιριάξουν με το σούπερ δίδυμο των Τζέισον Τέιτουμ και Τζέιλεν Μπράουν που εδώ και χρόνια ηγούνται των Σέλτικς, με την ομάδα να δείχνει ωστόσο πως χρειάζεται κάτι ακόμα για να γίνει contender.

Η ομάδα της Βοστόνης μάλιστα είναι σε θέση να δώσει ένα αρκετά ελκυστικό πακέτο για να κάμψεις τις αντιστάσεις των 76ερς, που θα περιλαμβάνει τον εξαιρετικά αξιόπιστο γκαρντ, Μάλκολμ Μπρόγκντον (14.9π, 4.2 ριμπ, 3.7 ασίστ) και τον Ντέρικ Γουάιτ, έναν πολύ ικανό sixth man (12.4π, 3.6 ριμπ, 3.9 ασίστ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ