«Mega trade παίρνει τον Αντετοκούνμπο μακριά από το Μιλγουόκι»

«Mega trade παίρνει τον Αντετοκούνμπο μακριά από το Μιλγουόκι»

Αμερικανικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για σούπερ πρόταση που ετοιμάζει ομάδα του ΝΒΑ που περιλαμβάνει τέσσερις παίκτες και δύο draft picks για να κάνει δικό της τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει κατά καιρούς αφήσει αναπάντητο το ερώτημα για το σε ποια ομάδα θα τον βρει το εγγύς μέλλον, αφού δεν είναι 100% σίγουρος για το κατά πόσο το Μιλγουόκι θα του δώσει τη δυνατότητα να διεκδικήσει πρωταθλήματα.

Η περσινή χρονιά και ο απογοητευτικός αποκλεισμός από τον πρώτο κιόλας γύρο των playoffs από τους μετέπειτα φιναλίστ του ΝΑΒ, Μαϊάμι Χιτ, σίγουρα έχουν βάλει στο μυαλό του Αντετοκούνμπο την αμφιβολία για το κατά πόσο θα μπορέσει να επαναλάβει το κατόρθωμα του 2021.

Διαβάστε επίσης: Ελλάδα – ΗΠΑ : Τέσταρε δυνάμεις και «φουλάρει» για την πρόκριση

Όπως είναι λογικό ένας αθλητής με το status, τον τρόπο δουλειάς και τις φιλοδοξίες του Αντετοκούνμπο, στα 28 του πλέον, και μπαίνοντας στην καλύτερη πενταετία της καριέρας του να σκέφτεται το καλύτερο για τον ίδιο και την υστεροφημία του ως αθλητή καθώς τα δαχτυλίδια είναι αυτά που ξεχωρίζουν τους κορυφαίους από τους… θρύλους του αθλήματος στις ΗΠΑ.

Κατά καιρούς το όνομα του Greek Freak έχει μπλεχτεί σε αρκετά μεταγραφικά σενάρια αλλά τίποτα δεν έχει αποδειχθεί αρκετά «δυνατό» ώστε να γίνει πραγματικότητα. Ένα ακόμα και μάλιστα εντυπωσιακό φέρνει στο φως της δημοσιότητας η ιστοσελίδα «fadeawayworld» που εμπλέκει τους Νικς.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα οι Νικς θέλουν να κάνουν τον Αντετοκούνμπο κάτοικο Νέας Υόρκης και είναι διατεθειμένοι να φτιάξουν ένα… πακέτο ικανό να δελεάσει τους Μιλγουόκι Μπακς ώστε να ανάψουν το πράσινο φως για την μετακίνηση του Έλληνα φόργουορντ.

Πρόκειται για τους σούτινγκ γκαρντ Αρ Τζέι Μπάρετ (19.6π/ 5 ριμπ/ 2.8 ασίστ), Ιμάνιουελ Κουίκλι (14.9π/ 4.2 ριμπ/ 3.4 ασίστ) και Κουέντιν Γκράιμς (11.3π/ 3.2 ριμπ/ 2.1 ασίστ) και τον σέντερ Μίτσελ Ρόμπινσον (7.2π/ 9.4 ριμπ/ 1.8 μπλοκ), όπως επίσης και δύο μελλοντικά draft picks του πρώτου γύρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ