Ο Ντόντσιτς επιστρέφει εκεί όπου ξεκίνησαν όλα

Ο Ντόντσιτς επιστρέφει εκεί όπου ξεκίνησαν όλα

Ο superstar του ΝΒΑ, Λούκα Ντόντσιτς, αναμένεται να επιστρέψει στην Μαδρίτη, εκεί από όπου ξεκίνησε το ταξίδι του προς την κορυφή του μπασκετικού κόσμου.

Ο Λούκα Ντόντσιτς θεωρείται από πολλούς, ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο αυτή τη στιγμή μαζί με τους επίσης Ευρωπαίους Γιόκιτς και Αντετοκούνμπο.

Στα 24 του μετράει ήδη 5 σεζόν στο ΝΒΑ με τους Ντάλας Μάβερικς και κάθε χρονιά παρουσιάζεται ολοένα και πιο βελτιωμένος, βάζοντας πλέον στόχο για προσωπικές (MVP) και ομαδικές διακρίσεις (πρωτάθλημα ΝΒΑ).

Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι ο νέος όμιλος της Εθνικής – Τελικός με Λιθουανία

Βέβαια ο Σλοβένος γκαρντ, έμαθε τα βασικά του μπάσκετ στην Μαδρίτη και τη Ρεάλ, η οποία έφηβο ακόμα του έδωσε θέση στην πρώτη ομάδα, μετρώντας τρεις σεζόν στην απαιτητική ACB αλλά και στην Euroleague, με αποτέλεσμα να πάει έτοιμος παίκτης (τακτικά και τεχνικά τουλάχιστον) στις ΗΠΑ.

Όπως μας ενημερώνει η Eurolaegue μέσω των social media, ο Ντόντσιτς αναμένεται στις αρχές Οκτώβρη να επιστρέψει εκεί από όπου ξεκίνησαν όλα, στην Μαδρίτη,

Με το ΝΒΑ να κάνει πρεμιέρα στις 24 Οκτωβρίου, οι Ντάλας Μάβερικς με τον Σλοβένο προφανώς παρόντα, θα δώσουν το τελευταίο διεθνές φιλικό τους στο WiZink Center της Μαδρίτης κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ.

Το φιλικό είναι προγραμματισμένο για τις 10 Οκτώβρη, με τη σεζόν στην Euroleague να ξεκινά πέντε ημέρες νωρίτερα στις 5 του μήνα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ