Σίμονς: «Θέλω να παίξω με την Αυστραλία στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Σίμονς: «Θέλω να παίξω με την Αυστραλία στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Την επιθυμία του να φορέσει τη φανέλα της Αυστραλίας εξέφρασε ο Μπεν Σίμονς.

Ο γκαρντ των Νετς, Μπεν Σίμονς, λέει ότι θέλει να παίξει για την Αυστραλία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού τον επόμενο χρόνο, βάζοντας τέλος σε μια δεκαετή απουσία από την ομάδα των «Μπούμερς».

Ο 27χρονος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια, αλλά είπε ότι ήταν σίγουρος ότι θα επιστρέψει στο γήπεδο για τους Μπρούκλιν Νετς την επόμενη σεζόν στο ΝΒΑ και θα είναι έτοιμος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. «Ολυμπιακοί; Ναι, 100%,» είπε σε συνέντευξή του στον ιστότοπο Andscape.

«Για μένα, θα παίξω όταν θα είμαι έτοιμος. Δεν υπήρξε πραγματικά στιγμή που να είμαι προετοιμασμένος και έτοιμος σωματικά. Αλλά του χρόνου, στόχος μου είναι να είμαι στην Ολυμπιακή ομάδα».

Ο γεννημένος στη Μελβούρνη Σίμονς είπε ότι δεν είχε ακόμη ενημερώσει την Basketball Australia για τις προθέσεις του και μπορεί να συγχωρέσει τους αυστραλούς φιλάθλους που δεν ενθουσιάστηκαν πολύ με την απόφασή του.

Ο τρεις φορές NBA All Star συχνά δεσμεύεται να παίζει για τη γενέτειρά του σε Ολυμπιακούς Αγώνες και Παγκόσμια Κύπελλα τα τελευταία εννέα χρόνια και αργότερα αποσύρεται.

Η Αυστραλία, χάλκινη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2021, θα προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού εάν τερματίσει σε καλύτερη θέση από τη Νέα Ζηλανδία στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στις Φιλιππίνες, την Ιαπωνία και την Ινδονησία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ