Χαμός με Γιάννη στην Αμερική!

Χαμός με Γιάννη στην Αμερική!

Φουντώνουν τα σενάρια για το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Από τη στιγμή που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πάτησε το… κουμπί του πανικού για τους Μπακς, τίποτα δεν μοιάζει ίδιο στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

«Αν οι Μπακς είναι στην ίδια σελίδα με μένα είναι υπέροχο, αν όχι πρέπει να νικήσω», τόνισε ο Greek Freak και από εκείνη την ώρα επικρατεί χαμός στον μαγικό κόσμο του NBA.

Διαβάστε επίσης: Τρομακτική η Μπράιτον πριν την ΑΕΚ (1-3), «λύγισε» την Γουέστ Χαμ η Σίτι (1-3)

Είναι μια δήλωση που έχει προκαλέσει… τρόμο στα υψηλά κλιμάκια των Ελαφιών, καθώς ο Γιάννης, επί της ουσίας άνοιξε την πόρτα της φυγής από το Μιλγουόκι. Ναι, αυτό δε θα συμβεί την εφετινή σεζόν. Αλλά, τι θα γίνει το επόμενο καλοκαίρι; Που ο Ελληνας σούπερ σταρ θα μπει στον τελευταίο χρόνο του εγγυημένου του συμβολαίου.

Τα σενάρια για το μέλλον του Γιάννη έχουν φουντώσει για τα καλά, με τους Αμερικανούς να παρουσιάζουν και τις δέκα ομάδες που θα μπουν στην κούρσα για την υπογραφή του. Νικς, Νετς, Λέικερς, Χιτ, Γουόριορς, Πέλικανς, Θάντερ, Ρόκετς, Ράπτορς και Μάτζικ βρίσκονται στη λίστα, ενώ το ESPN έρχεται να προσθέσει ακόμη περισσότερο λάδι στη… φωτιά των τελευταίων ημερών.

“Ας υποθέσουμε ότι οι Μπακς θα αποτύχουν τη φετινή σεζόν. Θα βγουν λοιπόν στην offseason, με τον Γιάννη να έχει μόνο ένα χρόνο εγγυημένο συμβόλαιο. Τους έχει πει ήδη πως αν η ομάδα δεν κερδίσει, θα θελήσει να πάει κάπου αλλού”, ανέφερε ο ρεπόρτερ του δικτύου ESPN, Ζακ Λόου.

“Πιστεύω πως αν η σεζόν των Μπακς είναι απογοητευτική, θα θελήσουν να τον ανταλλάξουν. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση τους φαίνεται πως παίζει η στάση του Γιάννη, o οποίος υπάρχει η αίσθηση ότι σχεδόν τους κάνει… χάρη που μένει εκεί”, τόνισε ο Αμερικανός, προκαλώντας… σεισμό στο NBA.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ