Τρομακτική η Μπράιτον πριν την ΑΕΚ (1-3), «λύγισε» την Γουέστ Χαμ η Σίτι (1-3)

Τρομακτική η Μπράιτον πριν την ΑΕΚ (1-3), «λύγισε» την Γουέστ Χαμ η Σίτι (1-3)

H Μπράιτον πήρε ένα τεράστιο διπλό μέσα στο «Old Trafford» (1-3) και πανηγύρισε την τρίτη της νίκη στην Premier League. Η Γουέστ Χαμ δεν άντεξε στην πίεση και δέχθηκε την ανατροπή από την Μάντσεστερ Σίτι (1-3). Επική ανατροπή για την Τότεναμ στις καθυστερήσεις.

Το κυρίως μενού της 5ης αγωνιστική της Premier League ολοκληρώθηκε με την Μπράιτον να «τρομάζει» με την εμφάνισή της στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να παίρνει ένα τεράστιο διπλό (3-1). Η Μάντσεστερ Σίτι δεν δείχνει διατεθειμένη να χάσει βαθμούς και με μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση έκανε το 5 στα 5. Επική ανατροπή στις καθυστερήσεις για την Τότεναμ του Ποστέκογλου απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (2-1). Χτύπησε εις διπλούν στο τέλος η Άστον Βίλα κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας (3-1). Πάλεψε η Λούτον αλλά υπέκυψε στην ανώτερη Φούλαμ (1-0).

Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι 1-3

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν κυρίαρχη στο πρώτο ημίχρονο αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ. Ο Κουφάλ με κούρσα από τα δεξιά έκανε την σέντρα, βρήκε τον Γουόρντ-Πράους στην κίνηση με τον Άγγλο μέσο να πετυχαίνει το δεύτερο γκολ με τα «σφυριά». Οι «πολίτες» βγήκαν και σκόρπισαν τους αντιπάλους του Ολυμπιακού στο Europa League με τον Ντόκου να χτυπά στο πρώτο λεπτό του δευτέρου μέρους φέρνοντας το ματς στα ίσα. Έξι λεπτά αργότερα με εκτέλεση φάουλ ο Άλβαρεζ βρήκε το δεξί δοκάρι.

Στο 76′ ο Αργεντίνος φορ πήρε το αίμα του πίσω εκμεταλλευόμενος το λάθος της άμυνας της Γουέστ Χαμ έκανε το 1-2. Από τον χορό των γκολ δεν μπορούσε να λείψει ο Χάαλαντ με τον Νορβηγό σταρ να γράφει το τελικό 1-3 στο 86′.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον 1-3

Λίγες μέρες πριν την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, η Μπράιτον πέτυχε ένα σπουδαίο διπλό. Ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιονάιτεντ, Ντάνι Γουέλμπεκ, πλήγωσε την ομάδα που τον σύστησε στον ποδοσφαιρικό κόσμο στο 20′. Ο Ράσφορντ με ατομική προσπάθεια έστρωσε στον Χόιλουντ και ο Δανός σκόραρε στο 40′. Το γκολ του Δανού ακυρώθηκε μετά από επέμβαση του VAR. Ο Γκρος στο 53′ έγραψε το 0-2, ενώ στο 71′ ο Πέδρο έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των «γλάρων». Το μόνο που μπόρεσαν να κάνουν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο 73′ με τον Μεμπρί για το τελικό 1-3.

Τότεναμ – Γιουνάιτεντ 2-1

Η ομάδα του Ποστέκογλου ήταν φορτσάτη στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι, άνοιξαν το σκορ στο 74΄με τον Χάμερ αλλά δεν περίμεναν αυτό που θα τους συνέβαινε στη συνέχεια. Ο Ριτσάρλισον μπήκε αλλαγή στο 80′ και άλλαξε τα πάντα στο ματς. στο 90+8′ ο Βραζιλιάνος βρήκε δίχτυα και ισοφάρισε για τα «σπιρούνια». Την επική ανατροπή έγραψε ο Κουλουσέφσκι στο 100′ , έπειτα από ασίστ του Ριτσάρλισον, με άπιαστο σουτ. Η Σέφιλντ, η οποία έχει μόλις ένα βαθμό στο πρωτάθλημα τέλειωσε το ματς με 10 παίκτες μετά την αποβολή του ΜακΜπέρνι στο 104′.

Άστον Βίλα – Κρίσταλ Πάλας 3-1

Η ομάδα του Έμερι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 48′ με το γκολ του Έντουαρντ. Στο 35′ ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ το γκολ του Ντιαμπί με τον Ντουράν στο 88′ με άπιαστο σουτ να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 90+8′ ο Ντάγκλας Λουίζ από την άσπρη βούλα πήρε προβάδισμα. Το κερασάκι στην τούρτα της επικής ανατροπής έβαλε ο Ντιαμπί στο 100′.

Φούλαμ – Λούτον 1-0

Ο Κάρλος Βινίσιους πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 65′  με τους φιλοξενούμενους να παραμένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας χωρίς να πάρουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ