Ο Μίντλετον απάντησε στον Αντετοκούνμπο για τις δηλώσεις που αφορούν το μέλλον του

Ο Μίντλετον απάντησε στον Αντετοκούνμπο για τις δηλώσεις που αφορούν το μέλλον του

Ο Κρις Μίντλετον ρωτήθηκε την άποψή του για όσα έχει αναφέρει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τις τελευταίες μέρες.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει αναφέρει πολλάκις το τελευταίο χρονικό διάστημα πως σκέφτεται να φύγει από τους Μιλγουόκι Μπακς αν εκείνοι δεν καταφέρουν να τους προσφέρουν ένα περιβάλλον που θα διεκδικεί το πρωτάθλημα του ΝΒΑ.

Ο Κρις Μίντλετον ρωτήθηκε από το ESPN για τις δηλώσεις του «Greek Freak», τονίζοντας πως είναι κάτι συνηθισμένο, πως δεν επηρεάζει την ομάδα και πως φυσικά θα ήθελε να τον έχει δίπλα του στα «ελάφια».

Οι δηλώσεις του Κρις Μίντλετον:

«Είναι κάτι συνηθισμένο. Δεν με επηρεάζει προσωπικά και δεν νομίζω ότι μας επηρεάζει και ως ομάδα. Νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που έλεγε σχεδόν κάθε χρόνο και δη όταν πλησίαζε η ώρα για να συζητήσει την ανανέωση του συμβολαίου του.

Εννοείται ότι τον θέλουμε στην ομάδα. Όλοι το ξέρουν αυτό. Θέλουμε αυτός να μείνει γιατί είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία των Μπακς. Έτσι, όταν λέει τέτοια πράγματα, νομίζω ότι θέλει απλώς να προκαλέσει την ομάδα ώστε να είναι πρωταγωνίστρια και να έχει πάντα στόχο το πρωτάθλημα.

Νομίζω ότι απλά ασκεί πίεση σε όλους. Δεν δείχνει απλώς το δάχτυλο σε όλους τους άλλους λέγοντας, «Παιδιά πρέπει να το κάνετε αυτό για μένα». Νομίζω ότι ασκεί αυτή την πίεση στον εαυτό του για να είναι καλύτερος»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ