Ομπράντοβιτς: «Γιατί να δώσω συνέντευξη σε ομάδα στο ΝΒΑ; Σε δημοσιογράφους δε δίνονται οι συνεντεύξεις;»

Ομπράντοβιτς: «Γιατί να δώσω συνέντευξη σε ομάδα στο ΝΒΑ; Σε δημοσιογράφους δε δίνονται οι συνεντεύξεις;»

Για την προοπτική του ΝΒΑ μίλησε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά και για τις... συνεντεύξεις που δίνουν οι προπονητές στο ΝΒΑ πριν προσληφθούν.

O Zέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για το ΝΒΑ και τις συνεντεύξεις που δίνουν οι προπονητές για να αναλάβουν μια ομάδα, τονίζοντας πως δεν καταλαβαίνει γιατί πρέπει να το κάνει αυτό.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις προπονήσεις που γίνονται στον μαγικό κόσμο, το πως δουλεύουν οι τεχνικοί και τι έχει υιοθετήσει στην Παρτίζαν.

Οι δηλώσεις του Ζέλικο Ομπράντοβιτς:

Γιατί δεν πήγε ποτέ στο ΝΒΑ: «Κάποια στιγμή μου τηλεφώνησε ένας General Manager και με προσκάλεσε για συνέντευξη. Δεν το κατάλαβα, ρώτησα τι είναι συνέντευξη; Δεν δίνεται σε δημοσιογράφους;

Για να είμαι ειλικρινής, δεν είχα ποτέ συγκεκριμένη προσφορά για το ΝΒΑ. Με κάθε ειλικρίνεια, πέρασα 40 ημέρες ως μέλος των Πίστονς. Είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο. Παίρνουν πράγματα από εμάς, αλλά και εμείς παίρνουμε πράγματα από εκείνους».

Για την εμπειρία του στις προπονήσεις των Πίστονς: «Σκεφτόμουν γιατί κάνουν αυτοί οι άνθρωποι προπόνηση το πρωί; Φυσικά, είναι ένα τέλειο σύστημα. Από τις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, υπάρχει προπόνηση ομάδας και μετά τελειώνει. Έχουν έναν απίστευτο αριθμό προπονητών οι οποίοι δουλεύουν με όλους τους παίκτες. Ε, μετά από αυτό άρχισα και εγώ να δουλεύω με τον ίδιο τρόπο. Κάνω μία προπόνηση και είναι κάτι που αρέσει στους παίκτες. Ακόμα και σε εμάς αρέσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ