Χαμός με τον Σκαριόλο- Η Βίρτους τον απέλυσε και εκείνος… τρώει τον Ομπράντοβιτς – Στο κόλπο και ο Σφαιρόπουλος

Χαμός με τον Σκαριόλο- Η Βίρτους τον απέλυσε και εκείνος… τρώει τον Ομπράντοβιτς – Στο κόλπο και ο Σφαιρόπουλος

Μια τρελή Euroleague μέρα με την υπογραφή του Σέρτζιο Σκαριόλο. Και όλα μπορεί να συμβούν

Σοκ και δέος απο τη Μπολόνια με αγάπη το πρωί, με την Βίρτους να αποφασίζει με συνοπτικές διαδικασίες την απόλυση του Σέρτζιο Σκαριόλο. Τι και αν είμαστε λίγο πριν από το τζάμπολ, τι και αν όλες οι επιλογές του ρόστερ είναι δικές του; O 62χρονος Ιταλός τεχνικός πρέπει ήδη να έφτιαξε βαλίτσες. Όχι όμως για… διακοπές. Διότι εδώ και λίγη ώρα οι φήμες δίνουν και παίρνουν. Και φτάνουν ως το Μονακό και τον πάγκο του Σάσα Ομπράντοβιτς.

Νερό στο μύλο της φημολογίας; Ένα τιτίβισμα του Ιταλού δημοσιογράφου Αντρέα Καλτσόνι: «ΤΡΕΛΗ ΜΕΡΑ! Παρά το γεγονός ότι ο Σέρτζιο Σκαριόλο μόλις απολύθηκε, όταν διευθετηθεί το συμβόλαιό του με τη Βίρτους Μπολόνια, ενδέχεται να υπογράψει στη Μονακό», αποκάλυψε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter. Και φανταστείτε τη χαρά που θα έκανε ο Ομπράντοβιτς πληροφορούμενος τα μαντάτα.

Υπενθυμίζεται πως Σέρτζιο Σκαριόλο ακόμη και έπειτα από την απόλυση του από το Βίρτους δεν είναι άνεργος μιας και διατηρεί τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού της Ισπανίας. Όπως βεβαίως και ότι στο παρελθόν έχει εργαστεί μεταξύ άλλων σε Μπασκόνια, Ρεάλ Μαδρίτης, Μάλαγα, Χίμκι και Αρμάνι Μιλάνο δείχνοντας πως δεν του αρέσει γενικά να… κάθεται.

Διαβάστε επίσης: Το τηλεφώνημα του Μπαρτζώκα για Τέρενς Ντέιβις και οι εξελίξεις που έρχονται (vids)

Και όσο για τον αντικαταστάτη του στον Ιταλικό βορρά; Εδώ το πράγμα μπορεί να έχει και ελληνικό ενδιαφέρον. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «one.co.il» και τον έγκριτο ρεπόρτερ, Μόουζες Μπάρντα, ανάμεσα στους υποψήφιους αντικαταστάτες του Ιταλού συγκαταλέγονται ο Λούκα Μπάνκι, ο Βάλτερ Ντε Ραφαέλε, ο Αντρέα Τρινκιέρι, αλλά και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

«Ο 56χρονος Έλληνας απολύθηκε από τους κίτρινους (σ.σ. την Μακάμπι Τελ Αβίβ) πριν από περίπου 1,5 χρόνο και έκτοτε έχει μείνει χωρίς ομάδα. Τώρα ίσως τον δούμε να επιστρέφει στην EuroLeague», αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα από το Ισραήλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ