Τρελάθηκε ο Γουεμπανιάμα με τους 13.000 φίλους των Σπερς που βρέθηκαν στο προπονητικό διπλό

Τρελάθηκε ο Γουεμπανιάμα με τους 13.000 φίλους των Σπερς που βρέθηκαν στο προπονητικό διπλό

Οι φίλοι των Σαν Αντόνιο Σπερς έσπευσαν στο γήπεδο της ομάδας από το Τέξας για να θαυμάσουν τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα, με το νέο αστέρι της ομάδας να μην μπορεί να το πιστέψει.

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς έδωσαν το καθιερωμένο τους προπονητικό διπλό πριν την έναρξη της σεζόν, με περίπου 13.200 φίλους των Τεξανών να δίνουν το παρών για να θαυμάσουν το νέο αστέρι της ομάδας, τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα.

Ο Γάλλος ψηλός μιλώντας στους δημοσιογράφους τόνισε πως ήταν ωραίο να παίζει ξανά μπροστά σε κόσμο, επισήμανε ότι έχει μεγαλύτερη αξία επειδή είναι από την ομάδα που παρακολουθούσε από μικρός, ενώ ρωτήθηκε και για τον Τζοέλ Εμπίντ που θα παίξει για τις ΗΠΑ και όχι για τη Γαλλία.

Οι δηλώσεις του Βίκτορ Γουεμπανιάμα:

Για την παρουσία του κόσμου στις κερκίδες: «Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που έπαιξα μπροστά σε τόσο κόσμο. Είναι σίγουρο ότι έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία όταν πρόκειται για φανατικούς φιλάθλους του συλλόγου που παρακολουθώ από μικρός».

Για την επιλογή του Τζοέλ Εμπίντ να αγωνιστεί με τις ΗΠΑ και όχι τη Γαλλία ή το Καμερούν: «Είμαι λυπημένος για το Καμερούν. Δεν έχω πραγματικά άποψη. Αν με επιλεγούν, θα παλέψω με άλλους Γάλλους για να κερδίσω έναν τίτλο»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ