Κυριαρχία του Γιόκιτς προβλέπουν οι GMs για τη νέα σεζόν

Κυριαρχία του Γιόκιτς προβλέπουν οι GMs για τη νέα σεζόν

Δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη της νέας σεζόν στο NBA, οι GMs των 30 ομάδων κατέθεσαν τις προβλέψεις τους για όσα πρόκειται να συμβούν.

Οι περυσινοί πρωταθλητές Ντένβερ Νάγκετς και οι Μπόστον Σέλτικς ισοφάρισαν στην πρώτη θέση του ερωτηματολογίου, σχετικά με την ομάδα που θα θριαμβεύσει εφέτος, συγκεντρώνοντας από 33% των ψήφων στην ερώτηση σχετικά με την ομάδα που θα κατακτήσει τον τίτλο. Στην τρίτη θέση βρέθηκαν οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο με 23%, στην τέταρτη οι Φοίνιξ Σανς με 7% και στην πέμπτη οι Κλίπερς με μόλις 3%.

Δεν αποτελεί έκπληξη ότι οι «Κέλτες» και τα «Ελάφια» είναι τα συντριπτικά φαβορί στην Ανατολική Περιφέρεια, ενώ στη Δύση κυριαρχούν οι Νάγκετς και οι Σανς.

Εξετάζοντας την ψηφοφορία μεμονωμένων βραβείων, η εμπιστοσύνη στον Νίκολα Γιόκιτς για το τρίτο του βραβείο MVP στις τελευταίες τέσσερις σεζόν, είναι δεδομένη, με τον σούπερ σταρ των Νάγκετς να συγκεντρώνει το 43% των ψήφων, σχεδόν διπλάσιο από το Νο. 2 σε ψήφους, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (20%). Ο Γιόκιτς έλαβε επίσης τη μεγαλύτερη υποστήριξη (33%) από τους GMs στην ερώτηση ποιον παίκτη θα ήθελαν περισσότερο να ξεκινήσουν ένα franchise.

Οι Αντετοκούνμπο και Γιόκιτς αποτέλεσαν την Νο1 επιλογή στην αντίστοιχη θέση τους, με τον Giannis να παίρνει το 97% των ψήφων μεταξύ των πάουερ φόργουορντ και τον Σέρβο το 93% μεταξύ των σέντερ. Ο «Greek Freak», πάντως, έπαιξε… μόνος του στη λίστα με τους κορυφαίους αμυντικούς.

Ο Βικτόρ Ουεμπανιαμά ήρθε στην κορυφή των δημοσκοπήσεων του Rookie of the Year (50%) και του rookie που θα είναι ο καλύτερος παίκτης σε πέντε χρόνια (90%).

Ορισμένα από τα πιο αξιοσημείωτα αποτελέσματα της έρευνας:

Καλύτερος αμυντικός παίκτης: Γιάννης Αντετοκούνμπο
Καλύτερη αμυντική ομάδα: Μπόστον Σέλτικς
Καλύτερος προπονητής: Ερικ Σποελστρα, Μαϊάμι Χιτ
Καλύτερος σουτέρ: Στέφεν Κάρι
Καλύτερος πασέρ: Νίκολα Γιόκιτς
Καλύτερος ξένος παίκτης: Νίκολα Γιόκιτς
Καλύτερο IQ μπάσκετ: Νίκολα Γιόκιτς
Καλύτερος ηγέτης: ΛεΜπρόν Τζέιμς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ