Φοβερή ανατροπή των Σπερς στην έδρα των Σανς – Διπλό των Καβαλίερς στο Κλίβελαντ

Φοβερή ανατροπή των Σπερς στην έδρα των Σανς – Διπλό των Καβαλίερς στο Κλίβελαντ

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς επέστρεψαν από το -20 και με ανατροπή στα τελευταία λεπτά του αγώνα επικράτησαν με 115-114 των Φοίνιξ Σανς. Ραντλ και Μπράνσον «υπέγραψαν» το διπλό των Νιου Γιορκ Νικς στο Κλίβελαντ (109-91).

Ένα κλέψιμο του Κέλντον Τζόνσον στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα των Σπερς κόντρα στους Σανς ήταν αρκετό για να ολοκληρώσει μία απίθανη ανατροπή από το -20 με τον Κέβιν Ντουράντ να αποδεικνύεται ο μοιραίος πρωταγωνιστής (115-114). Οι Νιου Γιορκ Νικς με το δίδυμο Μπράνσον-Ραντλ να βρίσκεται σε εξαιρετική βραδιά επικράτησα των Καβαλίερς στο Κλίβελαντ με 109-91.

Με «αέρα» Τζέιμς Χάρντεν οι Λος Άντζελες Κλίπερς πήραν μία εύκολη νίκη στην έδρα τους κόντρα στους Ορλάντο Μάτζικ με 118-102.

Διαβάστε επίσης: Δύσκολες αποστολές για Άρη και ΠΑΟΚ σε Eurocup και Champions League

Φοίνιξ Σανς – Σαν Αντόνιο Σπερς 114-115

Οι Σανς είχαν αποκτήσει ένα προβάδισμα που έφτανε τους 20 πόντους και όλα έδειχναν πως θα έπαιρναν μία άνετη νίκη. Όμως ένα «blackout» στην τέταρτη περίοδο τους κόστισε τα πάντα. Παρά την εξαιρετική εμφάνισή του ο Κέβιν Ντουράντ αποδείχθηκε ο μοιραίος πρωταγωνιστής καθώς χάρη σε κλέψιμο του Κέλντον Τζόνσον πάνω οι Σπερς πήραν τη νίκη.

Για την ομάδα του Πόποβιτς ο Τζόνσον είχε 23 πόντους, 4 ασίστ και 3 ριμπάουντ με τον Γουεμπενγιάμα να τελειώνει το ματς με 18 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Για τους ηττημένους ο Ντουράντ είχε 26 πόντους και 7 ασίστ.

Κλίβελαντ Καβαλίερς – Νιου Γιορκ Νικς 91-109

Τζέιλεν Μπράνσον και Τζούλιους Ραντλ «καθάρισαν» για τους Νεοϋορκέζους με τους γηπεδούχους να ήταν αποδεκατισμένοι καθώς έλειπαν οι  Ντάριους Γκάρλαντ, Τζάρετ Άλεν, Κάρις Λεβέρτ και Τάι Τζερόμ.

Ο Ραντλ πέτυχε double-double με 19 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ ο Μπράνσον μέτρησε 19 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Λος Άντζελες Κλίπερς – Ορλάντο Μάτζικ 118-102

Με «αύρα» Τζέιμς Χάρντεν οι Κλίπερς δεν αντιμετώπισαν κάποια δυσκολία και χάρη σε ένα ξέσπασμα στην τρίτη περίοδο απέκτησαν μία διαφορά μη αναστρέψιμη.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Πολ Τζορτζ με 27 πόντους, 7 ριμπάουντ και 7 ασίστ. Ο Γούεστμπρουκ είχε 18 πόντους και 7 ασίστ ενώ σε ρηχά νερά βρισκόταν ο Καγουάι Λέοναρντ με 8 πόντους. Για τους ηττημένους ο Μπανκέρο είχε 15 πόντους αλλά με 5/13 σουτ εντός πεδιάς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ