Δύσκολες αποστολές για Άρη και ΠΑΟΚ σε Eurocup και Champions League

Δύσκολες αποστολές για Άρη και ΠΑΟΚ σε Eurocup και Champions League

Άρης και ΠΑΟΚ δίνουν σήμερα δυνατές «μάχες» για τις ευρωπαϊκές τους διοργανώσεις.

Ο Άρης φιλοξενεί την Κλουζ Νάποκα (20:οο) για την 5η αγωνιστική του Eurocup, ενώ ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στην Πορτογαλία την Μπενφίκα (21:30) για την 2η αγωνιστική του Champions League.

Άρης – Κλουζ Νάποκα 20:00

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει τη νίκη για να «πατήσει γερά το πόδι» της για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι Ρουμάνοι βρίσκονται στην τρίτη θέση με ρεκόρ 3-1 με τον Άρη στην 6η με 2-2.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη μετράει πέντε συνεχόμενες νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη και προφανώς προσδοκεί στην επέκταση του σερί. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον Διαμαντή Σλαφτσάκη καθώς στις εξετάσεις που υποβλήθηκε για το χτύπημα με τον αγώνα με την ΑΕΚ φανέρωσαν ότι υπέστη θλάση δεύτερου βαθμού

Εκτός παραμένει και ο Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Μπενφίκα – ΠΑΟΚ 21:30

Η έτερη ομάδα της Θεσσαλονίκης ύστερα από ένα εξαιρετικό διπλό στην έδρα της Γαλατάσαραϊ στη πρεμιέρα του Champions League αναζητεί ακόμη ένα στην Πορτογαλία.

Σε ένα ματς με ιδιαίτερες συνθήκες όπως είπε ο Φώτης Τακιανός ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί μεγάλη συγκέντρωση για να διαχειριστεί τα όσα προβλήματα του έχουν δημιουργηθεί.

Για το αγωνιστικό κομμάτι οι συμμετοχές των Τζαμάνι ΜακΝίς και Μιχάλη Τσαϊρέλη θα κριθεί την τελευταία στιγμή πριν την έναρξη του αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ