Ο προπονητής των Ντένβερ Νάγκετς χάρισε αλυσίδα στον Γιόκιτς για την εμφάνισή του (vid)

Ο προπονητής των Ντένβερ Νάγκετς χάρισε αλυσίδα στον Γιόκιτς για την εμφάνισή του (vid)

Οι Ντένβερ Νάγκετς επικράτησαν τον Σικάγο Μπουλς με 123-101 και για ακόμη μία φορά ο Νικόλα Γιόκιτς ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών με τον προπονητή της ομάδας να του χαρίζει μία αλυσίδα για την εμφάνισή του.

Ο Νικόλα Γιόκιτς εντυπωσίασε για ακόμη μία φορά στη νίκη των Ντένβερ Νάγκετς κόντρα στους Σικάγο Μπουλς με 123-101. Ο Σέρβος σέντερ «γέμισε» τη στατιστική του έχοντας 28 πόντους, 16 ριμπαόυντ, 9 ασίστ και 3 κλεψίματα σε 33 λεπτά συμμετοχής.

Ο προπονητής της ομάδας, Μάικλ Μαλόουν, αποφάσισε να του κάνει δώρο μία αλυσίδα η οποία είχε ως τίτλο «DPOG», δηλαδή Defensive Player Of (The) Game. Αυτή η αλυσίδα δεν αποτυπώνει κάτι ιδιαίτερο και είναι απλώς κάτι για να δίνει άλλη νότα στα αποδυτήρια μίας ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Το στοιχείο που «εκτόξευσε» τον Παπαγιάννη και ο διακαής πόθος του NBA (pics)

Αρχικά οι Σακραμέντο Κινγκς είχαν ξεκινήσει αυτή την «παράδοση» την περσινή σεζόν και φαίνεται ότι «κόλλησε» και σε άλλα franchise της λίγκας.

Πέρα του Γιόκιτς, ο Άαρον Γκόρντον πήρε την αλυσίδα αφού είχες 15 πόντους, 12 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 μπλοκ σε 35 λεπτά συμμετοχής.

Οι Ντένβερ Νάγκες έχουν ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν καθώς ύστερα από 7 παιχνίδια βρίσκονται στην κορυφή της περιφέρειας με ρεκόρ 6-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ