Σίλβερ: «Θέλουμε οι παίκτες να αντιμετωπίζουν το All Star Game σαν ένα πραγματικό παιχνίδι»

Σίλβερ: «Θέλουμε οι παίκτες να αντιμετωπίζουν το All Star Game σαν ένα πραγματικό παιχνίδι»

Την επιθυμία του το All Star Game να γίνει πιο ανταγωνιστικό εξέφρασε ο Κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ.

Το ΝΒΑ πάντα προσπαθεί να βρει τρόπους για να κάνει το All Star Game πιο ενδιαφέρον. Αυτή τη φορά επέλεξε να επαναφέρει την κόντρα Ανατολής-Δύσης, όμως το… πρόβλημα του Άνταμ Σίλβερ έχει να κάνει με την ανταγωνιστικότητα.

Ο Κομισάριος της λίγκας τόνισε στους παίκτες πως θέλει το παιχνίδι να γίνει πιο ανταγωνιστικό, ενώ ανέφερε ότι σκοπεύει να μειώσει τις εισαγωγές τόσο πριν το ματς, όσο και κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου.

Οι δηλώσεις του Άνταμ Σίλβερ:

«Εσείς πείτε μας πόσο σημαντικό είναι το All-Star Game. Αλλάζουμε όλα τα πρωτόκολλά μας πριν από το παιχνίδι, ώστε να μην περνάτε από τις τυπικές ρουτίνες όπως πριν από μια κανονική αναμέτρηση, επειδή έχουμε αυτές τις περίτεχνες εισαγωγές.

Κανένα παράπονο για τις εισαγωγές. Καταλαβαίνουμε γιατί το κάνουμε, ωστόσο μετά περιμένουμε να βγείτε έξω και να παίξετε ένα κανονικό παιχνίδι.

Θέλουμε οι παίκτες να το αντιμετωπίζουν σαν ένα πραγματικό παιχνίδι, όχι στην έντασή των τελικών. Για αυτό τον λόγο θα κάνουμε πιο σύντομη την εισαγωγή πριν την έναρξη, προκειμένου να γίνονται πιο τυπικά τα πράγματά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ