Υπέγραψε με την Παρτιζάν ο Καμπόκλο (vid)

Υπέγραψε με την Παρτιζάν ο Καμπόκλο (vid)

Ο Μπρούνο Καμπόκλο βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του καθώς υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με την Παρτιζάν.

Ενίσχυση στη γραμμή των ψηλών για την Παρτιζάν καθώς οι Σέρβοι συμφώνησαν με τον Μπρούνο Καμπόκλο για δύο χρόνια.

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ψαχνόταν στην αγορά για ακόμη ένα σέντερ και η περίπτωση του Βραζιλιάνου ήταν αυτή που ξεχώρισε περισσότερο. Η καλοκαιρινή περιπέτεια του 28χρονου δεν μοιάζει με καμία άλλη.

Διαβάστε επίσης: Νέα σενάρια για μεταγραφή στον Ολυμπιακό – Ποιος NBAερ προστέθηκε στη λίστα του Μπαρτζώκα (vid)

Την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στη γερμανική Ουλμ και κατά τη διάρκεια του MundoBasket 2023 υπέγραψε με την Βενέτσια. Μετά το τέλος του τουρνουά και μερικές μέρες ξεκούρασης ο Καμπόκλο δεν εμφανίστηκε ποτέ στις προπονήσεις της ιταλικής ομάδας. Ύστερα από πολλές πέρα-δώθε μεταξύ συλλόγου και παίκτη ο ίδιος ο Καμπόκλο παραδέχθηκε ότι μετάνιωσε για την επιλογή του αλλάζοντας μάλιστα και μάνατζερ.

Στη συνέχεια υπέγραψε με τη Μακάμπι Ρανανά καθώς η ομάδα του Ισραήλ θα αντιμετώπιζε σε φιλικά παιχνίδια ομάδες του ΝΒΑ σε μία προσπάθεια που έκανε ο ίδιος για να «προώθησει» τον εαυτό του σε άλλες ομάδες.

Τελικά αυτό δούλεψε καθώς η Παρτιζάν θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του με τον Βραζιλιάνο να βρίσκεται ήδη στο Βελιγράδι και να έχει πιάσει δουλειά.

Δείτε το βίντεο με την ανακοίνωσή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ