Πέρκινς: «Ο Γουεμπανιάμα θα έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο από τον Σακίλ»

Πέρκινς: «Ο Γουεμπανιάμα θα έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο από τον Σακίλ»

Ο Κέντρικ Πέρκινς μίλησε για τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα και τον συνέκρινε με τον Σακίλ Ο' Νιλ.

Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα έχει ξεκινήσει αρκετά καλά τη σεζόν παίζοντας για τους Σαν Αντόνιο Σπερς, με τις προσδοκίες για ένα τέτοιο ταλέντο να είναι μεγάλες.

Ο Κέντρικ Πέρκινς μιλώντας στην εκπομπή «NBA Today» συνέκρινε τον Γάλλο με τον Σακίλ Ο’ Νιλ, τονίζοντας όπως ο «Diesel», έτσι κι αυτός θα κυριαρχήσει στη λίγκα, αλλά με διαφορετικό τρόπο, ενώ επισήμανε ότι μπορεί να έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο.

Οι δηλώσεις του Κέντρικ Πέρκινς:

«Δεν έχουν το ίδιο στυλ αλλά ο Γουεμπανιάμα θα κυριαρχήσει. Θα κυριαρχήσει με έναν πιο επιδέξιο τρόπο. Ο Σακίλ ήταν περισσότερο του στυλ ότι θα περάσει από πάνω σου, θα σου σπάσει τα χέρια και με το κάρφωμα του θα ξεβιδώσει τη στεφάνη από το καλάθι.

Από την άλλη, ο Βίκτορ σου βγάζει προς τα έξω ένα άλλο στυλ. Θα κυριαρχήσει με τον δικό του τρόπο. Με αυτά τα pull up τρίποντα και με τα σουτ μέσης απόστασης. Ίσως τώρα καρφώσω μπροστά σου, ίσως μετά παίξω πιο μακριά από το ζωγραφιστό και ίσως παίξω pick and roll.

Στο αμυντικό κομμάτι είναι το θέμα. Θα έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο από τον Shaq αμυντικά με την ικανότητά του να μπλοκάρει σουτ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ