Γκριν : «Παραλίγο να τα χάσω όλα και τώρα μιλάω για τελικούς»

Γκριν : «Παραλίγο να τα χάσω όλα και τώρα μιλάω για τελικούς»

Συγκινητικές δηλώσεις του Τζεφ Γκριν μετά το τέλος του αγώνα των Καβαλίερς με τους Σέλτικς.

Ο Τζεφ Γκριν συγκλόνισε με τις δηλώσεις του μετά τον θρίαμβο των Καβαλίερς επί των Σέλτικς και την πρόκρισή τους στους τελικούς του ΝΒΑ. Ο φόργουορντ των Καβς έχει πίσω του μια απίστευτη ιστορία που λίγο έλειψε να του στοιχίσει την ίδια του τη ζωή.

Το 2012 είχε υποβληθεί σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς για ανεύρυσμα αορτή, όμως κατάφερε να επιστρέψει δριμύτερος στα μπασκετικά παρκέ. Ο 31χρονος φόργουορντ πλέον, όχι μόνο επέστρεψε δυνατός, αλλά θα βρεθεί στους τελικούς του ΝΒΑ παρέα με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τους συμπαίκτες του διεκδικώντας το δαχτυλίδι του πρωταθλητή.

«Δούλεψα σκληρά από τότε για να επιστρέψω. Εκείνη την περίοδο το βασικό μου μέλημα ήταν η υγεία μου και δεν είχα στο μυαλό μου ούτε τελικούς, ούτε τίποτα. Όταν κατάφερα να επιστρέψω υγιής άρχισα να βάζω στόχους. Παραλίγο να τα χάσω όλα και τώρα στέκομαι μπροστά σας και μιλάω για τους τελικούς. Νιώθω ευλογημένος που παίζω αυτό το παιχνίδι και καθημερινά τα δίνω όλα και απολαμβάνω την κάθε στιγμή, χωρίς να θεωρώ τίποτα δεδομένο. Τίποτα απολύτως!», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γκριν.

https://twitter.com/BleacherReport/status/1000956883757223936

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ